Kırşehir'in Girişine Dev Atatürk Posteri

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.09.2019 - 02:37, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'in Girişine Dev Atatürk Posteri

Kırşehir'de Otobüs Terminalinin olduğu kısımdaki şehir girişine Kırşehir Belediyesi tarafından çift taraflı dev Atatürk Posteri asıldı. Sosyal medyada paylaşım rekorları kıran dev Atatürk posteri çelik kaide üzerine çift taraflı olarak asıldı.Doğu ile Batının bağlantı noktası olan Kırşehir'den geçen araçlar bundan sonra Atatürk'ü selamlayarak geçecek. KAÇA MAL OLDU ? Sosyal medyada birçok kullanıcı bu hareketi takdir ederken bazı kullanıcılar da bu durumu eleştirdi.Kullanıcılardan bazıları bu işin maliyetinin peşine düştüler.Halbuki işin aslı hiç de düşündükleri gibi değildi. RESSAM TURGUT KAHRAMAN'IN HEDİYESİ Daha önce Cacabey Meydanına Ozanlar Tablosu ile Kentpark'ta bulunan Kurtuluş Mücadelesi kadınları tablolarını resmeden ve Kırşehir'e hediye eden İzmirli Ressam Turgut Kahraman bu kez de Dev Atatürk Posterini resmederek Kırşehir'e hediye etti. Edinilen bilgiye göre dev posterler için herhangi bir ücret ödenmedi.Birçok kullanıcı ise benzer şekilde Neşet Ertaş posterinin de Kayseri girişine asılması talep etti.Ressam Turgut Kahraman Kırşehir için yeni bir fedakarlıkta bulunursa Kırşehir olarak gerçekten minnettar kalacağız. Ömer Duran

Kırşehir'de Otobüs Terminalinin olduğu kısımdaki şehir girişine Kırşehir Belediyesi tarafından çift taraflı dev Atatürk Posteri asıldı.

Sosyal medyada paylaşım rekorları kıran dev Atatürk posteri çelik kaide üzerine çift taraflı olarak asıldı.Doğu ile Batının bağlantı noktası olan Kırşehir'den geçen araçlar bundan sonra Atatürk'ü selamlayarak geçecek.

KAÇA MAL OLDU ?

Sosyal medyada birçok kullanıcı bu hareketi takdir ederken bazı kullanıcılar da bu durumu eleştirdi.Kullanıcılardan bazıları bu işin maliyetinin peşine düştüler.Halbuki işin aslı hiç de düşündükleri gibi değildi.

RESSAM TURGUT KAHRAMAN'IN HEDİYESİ

Daha önce Cacabey Meydanına Ozanlar Tablosu ile Kentpark'ta bulunan Kurtuluş Mücadelesi kadınları tablolarını resmeden ve Kırşehir'e hediye eden İzmirli Ressam Turgut Kahraman bu kez de Dev Atatürk Posterini resmederek Kırşehir'e hediye etti.

Edinilen bilgiye göre dev posterler için herhangi bir ücret ödenmedi.Birçok kullanıcı ise benzer şekilde Neşet Ertaş posterinin de Kayseri girişine asılması talep etti.Ressam Turgut Kahraman Kırşehir için yeni bir fedakarlıkta bulunursa Kırşehir olarak gerçekten minnettar kalacağız.

Ömer Duran

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.