Kırşehirli Çift Hollanda'da Örnek Gösterildi

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.11.2019 - 22:49, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehirli Çift Hollanda'da Örnek Gösterildi

Hollanda'da yaşayan Ramazan ve Sebahat Erdoğdu çifti evliliklerinde 65. yıllarını doldurunca Hollanda tarafından örnek gösterildi. Kırşehir'den Hollanda'ya 1960'lı yılların sonunda göç eden Ramazan (91) ve Sebahat Erdoğdu (87) çifti, evliliklerinin 65. yılını kutladı. 5 çocuk, 16 torun ve 7 torun çocuğu sahibi olan çifti yaşadıkları Zaanstad kasabasının Belediye Başkanı Jan Hamming eşi Roya ile birlikte ziyaret etti. Çifti kutlayan ve Belediye Meclisi adına çiçek veren Başkan, "65 yıllık evlilik yeni nesle örnek olmalı" dedi. GURBETE 2 KİŞİ ÇIKTIK 35 KİŞİ OLDUK Kırşehir'den Hollanda'ya 2 kişi geldiklerini ama şu an 35 kişi olduklarını belirten 91 yaşındaki Ramazan Erdoğdu ise, "Boşanmak kolay. Önemli olan evliliği uzun yıllar sürdürmektir. Biz bunu başardık. Darısı gençlerimizin başına" diye konuştu.

Hollanda'da yaşayan Ramazan ve Sebahat Erdoğdu çifti evliliklerinde 65. yıllarını doldurunca Hollanda tarafından örnek gösterildi.

Kırşehir'den Hollanda'ya 1960'lı yılların sonunda göç eden Ramazan (91) ve Sebahat Erdoğdu (87) çifti, evliliklerinin 65. yılını kutladı. 5 çocuk, 16 torun ve 7 torun çocuğu sahibi olan çifti yaşadıkları Zaanstad kasabasının Belediye Başkanı Jan Hamming eşi Roya ile birlikte ziyaret etti. Çifti kutlayan ve Belediye Meclisi adına çiçek veren Başkan, "65 yıllık evlilik yeni nesle örnek olmalı" dedi.

GURBETE 2 KİŞİ ÇIKTIK 35 KİŞİ OLDUK

Kırşehir'den Hollanda'ya 2 kişi geldiklerini ama şu an 35 kişi olduklarını belirten 91 yaşındaki Ramazan Erdoğdu ise, "Boşanmak kolay. Önemli olan evliliği uzun yıllar sürdürmektir. Biz bunu başardık. Darısı gençlerimizin başına" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.