Kırşehirli Esnaf Ekrem İmamoğlu'nun Zaferini Böyle Kutladı

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.06.2019 - 10:51, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehirli Esnaf Ekrem İmamoğlu'nun Zaferini Böyle Kutladı

31 Mart seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen ancak mazbatası geri alınan Ekrem İmamoğlu, 23 Haziran'da yenileme seçiminde ilk seçimden çok daha fazla oy alarak yeninden İBB Başkanı seçildi.İmamoğlu'nun zaferi sadece İstanbul'da değil yurdun çeşitli yerlerinde kutlanırken ilginç bir kutlamada Kırşehir'den geldi.Kırşehirli esnaf davul zurna eşliğinde oynayarak İmamoğlu'nun zaferini kutladı. Görüntü : Abdurrahman Dulkadiroğlu

31 Mart seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen ancak mazbatası geri alınan Ekrem İmamoğlu, 23 Haziran'da yenileme seçiminde ilk seçimden çok daha fazla oy alarak yeninden İBB Başkanı seçildi.İmamoğlu'nun zaferi sadece İstanbul'da değil yurdun çeşitli yerlerinde kutlanırken ilginç bir kutlamada Kırşehir'den geldi.Kırşehirli esnaf davul zurna eşliğinde oynayarak İmamoğlu'nun zaferini kutladı.

Görüntü : Abdurrahman Dulkadiroğlu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.