Komşu İle Tartışmaya Son - Kırşehir Poyraz (Sektörel)

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.03.2020 - 14:15, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Komşu İle Tartışmaya Son - Kırşehir Poyraz (Sektörel)

Kırşehir Poyraz Apartman ve Site Yönetimi olarak uzman kadromuzla Apartman ve site yönetimine talibiz. Her yıl apartman ve sitelerde küçük sebeplerle çok sayıda komşu tartışması yaşanıyor ve bu durum bazen kötü olaylara da sebebiyet verebiliyor.Artık komşunuzla tartışmaya ve her yıl kim yönetici olacak diye endişelenmeye son veriyoruz.Alanında uzman kadrosuyla apartman ve site yönetiminize talibiz. YÖNETİMİ DEVRETTİĞİNİZ ZAMAN ALACAĞINIZ HiZMETLER Elektrik , Su , Temizlik , Çöp AlımıAsansör BakımıKar TemizliğiBuz Tuzlanması Hukuki DanışmanlıkGüvenlik Devlet Alptekin Kaya TEL : 0541 571 1449 Turan Kaya TEL : 0542 465 0440 ADRES : Yenice Mahallesi Terme Caddesi Ziraat Pasajı Kat : 1 Fatih İletişim Üstü Merkez /Kırşehir

Kırşehir Poyraz Apartman ve Site Yönetimi olarak uzman kadromuzla Apartman ve site yönetimine talibiz.

Her yıl apartman ve sitelerde küçük sebeplerle çok sayıda komşu tartışması yaşanıyor ve bu durum bazen kötü olaylara da sebebiyet verebiliyor.Artık komşunuzla tartışmaya ve her yıl kim yönetici olacak diye endişelenmeye son veriyoruz.Alanında uzman kadrosuyla apartman ve site yönetiminize talibiz.

YÖNETİMİ DEVRETTİĞİNİZ ZAMAN ALACAĞINIZ HiZMETLER

Elektrik , Su , Temizlik , Çöp AlımıAsansör BakımıKar TemizliğiBuz Tuzlanması Hukuki DanışmanlıkGüvenlik

Devlet Alptekin Kaya TEL : 0541 571 1449

Turan Kaya TEL : 0542 465 0440

ADRES : Yenice Mahallesi Terme Caddesi Ziraat Pasajı Kat : 1 Fatih İletişim Üstü Merkez /Kırşehir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.