Komşularıyla Helalleşip İntihar Etti

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.09.2019 - 20:05, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Komşularıyla Helalleşip İntihar Etti

Kırşehir'de komşularıyla tek tek helalleşen yaşlı kadın evinin bahçesinde kendini asarak intihar etti. Özbağ Beldesi Örcün Mahallesinde yapılan ihbar üzerine olay yerine gelen ekipler Fatma B.'nin (77) cansız bedeniyle karşılaştı.Evinin bahçesinde kendini asarak intihar ettiği belirlenen yaşlı kadının yıllar önce eşinin vefat ettiği ve oğlunun yanında kaldığı öğrenildi. KOMŞULARIYLA TEK TEK HELALLEŞTİ Yaşlılık sendromuna bağlı olarak bunalıma girdiği düşünülen Fatma B.'nin bir kaç gündür komşularını ziyaret ederek vedalaştığı ve helalleştiği öğrenildi.Yaşlı kadının cansız bedeni Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırılırken savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kırşehir'de komşularıyla tek tek helalleşen yaşlı kadın evinin bahçesinde kendini asarak intihar etti.

Özbağ Beldesi Örcün Mahallesinde yapılan ihbar üzerine olay yerine gelen ekipler Fatma B.'nin (77) cansız bedeniyle karşılaştı.Evinin bahçesinde kendini asarak intihar ettiği belirlenen yaşlı kadının yıllar önce eşinin vefat ettiği ve oğlunun yanında kaldığı öğrenildi.

KOMŞULARIYLA TEK TEK HELALLEŞTİ

Yaşlılık sendromuna bağlı olarak bunalıma girdiği düşünülen Fatma B.'nin bir kaç gündür komşularını ziyaret ederek vedalaştığı ve helalleştiği öğrenildi.Yaşlı kadının cansız bedeni Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırılırken savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.