Koronavirüs Şüphesiyle Hastaneye Yatırılan Arif Ekici'den Açıklama

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.04.2020 - 12:17, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Koronavirüs Şüphesiyle Hastaneye Yatırılan Arif Ekici'den Açıklama

Geçtiğimiz günlerde Koronavirüs şüphesiyle Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesine yatırılan Kırşehir Belediyesi Eski Başkanı ve MHP Eski İl Başkanı Arif Ekici'nin Covid-19 testi negatif çıktı. Koronavirüs semptomları şikayetiyle Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesinde gözetim altında tutulan Ekici'nin numuneleri test için Ankara'ya gönderildi.Gelen testleri negatif çıkan Ekici sosyal medya üzerinden ,'' Sevgili arkadaşlarım yapılan covid-19 testlerim negatif çıktı, ancak zatürre rahatsızlığım sebebiyle Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Hastanesinde tedavi görmekteyim, sağlık durumum iyidir. Ülkemizin zor bir dönemden geçtiği bugünlerde hekimlerimizin hastanede tedavi görmemin daha iyi olacağı önerisi üzerine yatışım sağlandı. Arayan mesaj atan ziyaret etmek isteyen herkese ilgilerinden ötürü teşekkür ederim, bu süreçte kimsenin evinden çıkmayarak kendisini izole etmesini istiyorum. İnşallah en kısa zamanda da aranıza döneceğim. Şahsi sosyal medya hesabım dışında herhangi bir habere itibar etmeyin. Allah var gam yok.'' açıklamasında bulundu.

Geçtiğimiz günlerde Koronavirüs şüphesiyle Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesine yatırılan Kırşehir Belediyesi Eski Başkanı ve MHP Eski İl Başkanı Arif Ekici'nin Covid-19 testi negatif çıktı.

Koronavirüs semptomları şikayetiyle Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesinde gözetim altında tutulan Ekici'nin numuneleri test için Ankara'ya gönderildi.Gelen testleri negatif çıkan Ekici sosyal medya üzerinden ,'' Sevgili arkadaşlarım yapılan covid-19 testlerim negatif çıktı, ancak zatürre rahatsızlığım sebebiyle Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Hastanesinde tedavi görmekteyim, sağlık durumum iyidir. Ülkemizin zor bir dönemden geçtiği bugünlerde hekimlerimizin hastanede tedavi görmemin daha iyi olacağı önerisi üzerine yatışım sağlandı. Arayan mesaj atan ziyaret etmek isteyen herkese ilgilerinden ötürü teşekkür ederim, bu süreçte kimsenin evinden çıkmayarak kendisini izole etmesini istiyorum. İnşallah en kısa zamanda da aranıza döneceğim. Şahsi sosyal medya hesabım dışında herhangi bir habere itibar etmeyin. Allah var gam yok.'' açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.