Mansur Yavaş'tan Sinan Aygün'e Karşı Flaş Hamle

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.12.2019 - 10:53, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Mansur Yavaş'tan Sinan Aygün'e Karşı Flaş Hamle

Mansur Yavaş hakkında ''rüşvet'' iddiasında bulunan Sinan Aygün ile ilgili Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan flaş bir hamle geldi. Mansur Yavaş, Sinan Aygün hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na “Terörizmin finansmanı hakkındaki kanuna muhalefet ve terör örgütüne yardım etmek”ten suç duyurusunda bulundu. Aygün, Yavaş ve CHP'li üç belediye meclis üyesi hakkında, TOGO Kuleleri olarak adlandırılan inşaatın 16 Aralık'ta mühürlenmesinin ardından suç duyurusunda bulunmuş ve bazı iddialar  ortaya atmıştı. Sinan Aygün; Mansur Yavaş ve ekibinin, TMMOB lehine çıkan mahkeme kararını bir üst mahkemeye taşımak karşılığında kendisinden 25 milyon TL rüşvet istediğini, bu parayı vermeyince inşaatının kaçak muamelesi gördüğünü öne sürmüştü.

Mansur Yavaş hakkında ''rüşvet'' iddiasında bulunan Sinan Aygün ile ilgili Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan flaş bir hamle geldi.

Mansur Yavaş, Sinan Aygün hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na “Terörizmin finansmanı hakkındaki kanuna muhalefet ve terör örgütüne yardım etmek”ten suç duyurusunda bulundu.

Aygün, Yavaş ve CHP'li üç belediye meclis üyesi hakkında, TOGO Kuleleri olarak adlandırılan inşaatın 16 Aralık'ta mühürlenmesinin ardından suç duyurusunda bulunmuş ve bazı iddialar  ortaya atmıştı.

Sinan Aygün; Mansur Yavaş ve ekibinin, TMMOB lehine çıkan mahkeme kararını bir üst mahkemeye taşımak karşılığında kendisinden 25 milyon TL rüşvet istediğini, bu parayı vermeyince inşaatının kaçak muamelesi gördüğünü öne sürmüştü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.