Mazot Yüklü Tankere Arkadan Çarptı

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.07.2019 - 22:31, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Mazot Yüklü Tankere Arkadan Çarptı

Kaman'da meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü 3 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre Kırıkkale'den Kayseri'ye gitmekte olan Mehmet Güzgün yönetimindeki 34 PG 2482 plakalı otomobil Hamit Köyü kavşağında aynı şeritte seyretmekte olan 38 BD 140 plakalı mazot yüklü tankere arkadan çarptı.Tonlarca yüklü tankere çarpan otomobilde bulunan Süleyman Güzgün olay yerinde hayatını kaybederken.Sürücü Mehmet Güzgün ile araçta bulunan Fatma Güzgün ve Eren Güzgün çevredekilerin de yardımıyla otomobilden çıkarılarak sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Kaman'da meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Kırıkkale'den Kayseri'ye gitmekte olan Mehmet Güzgün yönetimindeki 34 PG 2482 plakalı otomobil Hamit Köyü kavşağında aynı şeritte seyretmekte olan 38 BD 140 plakalı mazot yüklü tankere arkadan çarptı.Tonlarca yüklü tankere çarpan otomobilde bulunan Süleyman Güzgün olay yerinde hayatını kaybederken.Sürücü Mehmet Güzgün ile araçta bulunan Fatma Güzgün ve Eren Güzgün çevredekilerin de yardımıyla otomobilden çıkarılarak sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.