Mehter Takımı Cacabeyde Neşet Ertaş Türkülerini Seslendirdi

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.09.2019 - 21:50, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Mehter Takımı Cacabeyde Neşet Ertaş Türkülerini Seslendirdi

Bozkırın Tezenesi ölümünün 7. yıldönümünde Kırşehir'de düzenlenen Neşet Ertaş'ı Anma Etkinliği ile yad ediliyor.Etkinliğin ilk gününde Cacabey Meydanında sahne alan Kırşehir Belediyesi Mehter Takımı Usta Ozanın Türkülerini seslendirdi. İŞTE NEREDESİN SEN TÜRKÜSÜNÜN MEHTER YORUMU AH YALAN DÜNYA TÜRKÜSÜNÜN MEHTER YORUMU MEHTER TAKIMINDAN ŞİRİN KIRŞEHİR Program davul zurna ekibinin gösterisi , Ali Şahin , Burhan Altaş , Nazlı Öksüz ve Erkut Özkan konserleri ile davam ediyor. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Bozkırın Tezenesi ölümünün 7. yıldönümünde Kırşehir'de düzenlenen Neşet Ertaş'ı Anma Etkinliği ile yad ediliyor.Etkinliğin ilk gününde Cacabey Meydanında sahne alan Kırşehir Belediyesi Mehter Takımı Usta Ozanın Türkülerini seslendirdi.

İŞTE NEREDESİN SEN TÜRKÜSÜNÜN MEHTER YORUMU

AH YALAN DÜNYA TÜRKÜSÜNÜN MEHTER YORUMU

MEHTER TAKIMINDAN ŞİRİN KIRŞEHİR

Program davul zurna ekibinin gösterisi , Ali Şahin , Burhan Altaş , Nazlı Öksüz ve Erkut Özkan konserleri ile davam ediyor.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.