Mucur'da Büyük Gerginlik

GÜNDEM 01.04.2024 - 01:06, Güncelleme: 01.04.2024 - 03:15
 

Mucur'da Büyük Gerginlik

Mucur'da MHP'lilerle BBP'liler arasında başlayan gerginlik kavgaya dönüştü.

Mucur'da gündüz saatlerinde BBP ile İYİ Parti başlayan gerginlik seçim sonuçlarının açıklanması ile birlikte MHP- BBP gerginliğine dönüştü.280'nin üzerinde geçersiz oyun kullanıldığı seçimde Büyük Birlik Partisi Adayı Ali Şahin 5 oy farkla MHP Adayı Fatih Yıldırım'a karşı kazandı.Oy farkının az olması ve geçersiz oyun çok olması ile birlikte taraflar arasında gerginlik meydana geldi.Gerginliğin kavgaya dönüşmesi ile birlikte ekipler olaylara müdahale etti. Büyük Birlik Partisi (BBP) ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) arasındaki oy farkının az olması ve sandıkların iki kez sayılması sonucunda iki partinin tarafları da kutlama yapınca jandarma ve polis ekipleri ilçede güvenlik önlemi aldı. MHP ADAYI "SEÇİMİ KAZANDIK" DEDİ İddiaya göre ilk sonucun açıklanması sonrası BBP'li bir seçmenin MHP bürosu önünden geçmesi gerginliği tırmandırdı.İki parti arasında 5 oy farkı olduğu öğrenilirken Yüksek Seçim Kurulu'nda sürecin devam ettiği öğrenildi.  
Mucur'da MHP'lilerle BBP'liler arasında başlayan gerginlik kavgaya dönüştü.

Mucur'da gündüz saatlerinde BBP ile İYİ Parti başlayan gerginlik seçim sonuçlarının açıklanması ile birlikte MHP- BBP gerginliğine dönüştü.280'nin üzerinde geçersiz oyun kullanıldığı seçimde Büyük Birlik Partisi Adayı Ali Şahin 5 oy farkla MHP Adayı Fatih Yıldırım'a karşı kazandı.Oy farkının az olması ve geçersiz oyun çok olması ile birlikte taraflar arasında gerginlik meydana geldi.Gerginliğin kavgaya dönüşmesi ile birlikte ekipler olaylara müdahale etti.

Büyük Birlik Partisi (BBP) ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) arasındaki oy farkının az olması ve sandıkların iki kez sayılması sonucunda iki partinin tarafları da kutlama yapınca jandarma ve polis ekipleri ilçede güvenlik önlemi aldı.

MHP ADAYI "SEÇİMİ KAZANDIK" DEDİ

İddiaya göre ilk sonucun açıklanması sonrası BBP'li bir seçmenin MHP bürosu önünden geçmesi gerginliği tırmandırdı.İki parti arasında 5 oy farkı olduğu öğrenilirken Yüksek Seçim Kurulu'nda sürecin devam ettiği öğrenildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.