Niğde , Muğla ve İzmir'e Şehit Ateşi Düştü

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.07.2019 - 21:56, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Niğde , Muğla ve İzmir'e Şehit Ateşi Düştü

Hakkari'de Bölücü terör örgütü PKK ile çatışmaya girerek şehit düşen askerlerimizin kimlikleri belli oldu. Hakkari kent merkezi kırsalında bölücü terör örgütü mensuplarıyla girilen çatışmada 3 askerimiz şehit oldu 2 askerimiz ise yaralandı.Şehit olan askerlerden Teğmen Alim Keskin acı haberi baba ocağı Niğde'ye düştü. Evli ve 4 yaşında bir çocuk babası olan Şehit Teğmen'in Niğde İlhanlı Mahallesi 154. sokakta yaşayan annesi Keziban Keskin'e acı haberi Niğde Vali Yardımcısı Cemil Kılıç verdi. 8 kardeş olan Keskin'in cenazesi yarın Niğde'de yapılacak tören sonrası Niğde Şehitliğine defnedilecek. Jandarma Teğmen Alim Keskin'in babası Mümin Keskin'in 2 yıl önce vefat ettiği bildirildi. Çatışmada şehit düşen Uzman Çavuş Süleyman Yasir Ağır'ın Muğla'nın Fethiye ilçesinde yaşayan ailesine acı haber ulaştı. Yaylada yaşayan aileyi almak için yetkililer bölgeye hareket etti. 3 şehidimizden Jandarma Astsubay Cengiz Tokur'un şehadet haberi, memleketi Torbalı Ayrancılar Mahallesine ulaştı. Ayrancılar Mahallesi 86. Sokak Alper Apartmanı’nda ikamet eden Anne Züleyha ve Baba Mehmet Tokur’a acı haberi Torbalı Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, Torbalı İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Engin Dülge, İlçe Emniyet Müdürü Zeki Oğuz Kesen ve Torbalı Belediye Başkan Yardımcısı Ali Yakupoğlu verdi.

Hakkari'de Bölücü terör örgütü PKK ile çatışmaya girerek şehit düşen askerlerimizin kimlikleri belli oldu.

Hakkari kent merkezi kırsalında bölücü terör örgütü mensuplarıyla girilen çatışmada 3 askerimiz şehit oldu 2 askerimiz ise yaralandı.Şehit olan askerlerden Teğmen Alim Keskin acı haberi baba ocağı Niğde'ye düştü. Evli ve 4 yaşında bir çocuk babası olan Şehit Teğmen'in Niğde İlhanlı Mahallesi 154. sokakta yaşayan annesi Keziban Keskin'e acı haberi Niğde Vali Yardımcısı Cemil Kılıç verdi. 8 kardeş olan Keskin'in cenazesi yarın Niğde'de yapılacak tören sonrası Niğde Şehitliğine defnedilecek. Jandarma Teğmen Alim Keskin'in babası Mümin Keskin'in 2 yıl önce vefat ettiği bildirildi.

Çatışmada şehit düşen Uzman Çavuş Süleyman Yasir Ağır'ın Muğla'nın Fethiye ilçesinde yaşayan ailesine acı haber ulaştı. Yaylada yaşayan aileyi almak için yetkililer bölgeye hareket etti.

3 şehidimizden Jandarma Astsubay Cengiz Tokur'un şehadet haberi, memleketi Torbalı Ayrancılar Mahallesine ulaştı. Ayrancılar Mahallesi 86. Sokak Alper Apartmanı’nda ikamet eden Anne Züleyha ve Baba Mehmet Tokur’a acı haberi Torbalı Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, Torbalı İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Engin Dülge, İlçe Emniyet Müdürü Zeki Oğuz Kesen ve Torbalı Belediye Başkan Yardımcısı Ali Yakupoğlu verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.