O Şampiyonluk Kırşehir'e Gelecek

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.04.2019 - 17:50, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

O Şampiyonluk Kırşehir'e Gelecek

3. ligin 30. haftasında Lider Kırşehir Belediyespor Osmaniye deplasmanından galibiyetle ayrılarak ligin bitimine 4 hafta kala puan farkını korudu. Osmaniye 4 Ocak Stadyumunda oynanan karşılaşmanın ilk yarısında her iki takımda tutuk bir oyun sergilese de ev sahibi ekip 33. dakikada Alper Yener'in attığı golle 1-0 öne geçti.İlk yarı bu skorla sona ererken Selahattin Dinçel maçın ikinci yarısında Fırat Aras'ın yerine Emrah Kaya'yı aldı. Yeşil beyazlı ekip ikinci yarıya hızlı başladı.İkinci yarının henüz 50. ve 54. dakikalarında Ali Han Tunçer'in attığı gollerle Kırşehir Belediyespor 2-1'lik üstünlük kurdu.Bu dakikadan sonra her iki takımda kıyasıya bir mücadele sergilerken art arda fauller sonucu her iki takımda da sarı kartlar havada uçuştu.Maçın 71. dakikasında ceza sahası içerisindeki pozisyonda çalınan penaltıyı değerlendiren Turgay An takımını 3-1 öne geçiren golü attı ve maç da bu skorla sona erdi. Kırşehir Belediyespor bu galibiyetle puanını 53'e yükseltti.Liderin takipçisi Esenler Erokspor ise Ofspor deplasmanında 3-1 galip gelerek takibini sürdürdü. LİGDE DİĞER MAÇ SKORLARI VE PUAN DURUMU İSE ŞÖYLE ;

3. ligin 30. haftasında Lider Kırşehir Belediyespor Osmaniye deplasmanından galibiyetle ayrılarak ligin bitimine 4 hafta kala puan farkını korudu.

Osmaniye 4 Ocak Stadyumunda oynanan karşılaşmanın ilk yarısında her iki takımda tutuk bir oyun sergilese de ev sahibi ekip 33. dakikada Alper Yener'in attığı golle 1-0 öne geçti.İlk yarı bu skorla sona ererken Selahattin Dinçel maçın ikinci yarısında Fırat Aras'ın yerine Emrah Kaya'yı aldı.

Yeşil beyazlı ekip ikinci yarıya hızlı başladı.İkinci yarının henüz 50. ve 54. dakikalarında Ali Han Tunçer'in attığı gollerle Kırşehir Belediyespor 2-1'lik üstünlük kurdu.Bu dakikadan sonra her iki takımda kıyasıya bir mücadele sergilerken art arda fauller sonucu her iki takımda da sarı kartlar havada uçuştu.Maçın 71. dakikasında ceza sahası içerisindeki pozisyonda çalınan penaltıyı değerlendiren Turgay An takımını 3-1 öne geçiren golü attı ve maç da bu skorla sona erdi.

Kırşehir Belediyespor bu galibiyetle puanını 53'e yükseltti.Liderin takipçisi Esenler Erokspor ise Ofspor deplasmanında 3-1 galip gelerek takibini sürdürdü.

LİGDE DİĞER MAÇ SKORLARI VE PUAN DURUMU İSE ŞÖYLE ;

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.