Öğretmenlerimizin Gününü Kutlarken Onları da Rahmetle Anıyoruz

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.11.2019 - 13:08, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Öğretmenlerimizin Gününü Kutlarken Onları da Rahmetle Anıyoruz

Bugün 24 Kasım Öğretmenler günü.Bu kutlu günde yine hepimiz şehit öğretmenlerimiz Aybüke Yalçın ve Necmettin Yılmaz'ı rahmetle anıyoruz. Onlar bu mesleğini ilk şehitleri değiller.Daha birçok öğretmen terör örgütü PKK'nın hain saldırıları sonucu şehit oldu.Bugüne kadar binlerce askerini vatan müdafası için şehit veren Kırşehir aynı zaman da görevlerin en kutsalı olan öğretmenlik mesleğini icra eden vatandaşlarını da bu uğurda şehit verdi. Yıl 1993 Bitlis'in Ahlat İlçesi Düzköy...Her ikisi de Kırşehirli olan bir öğretmen çift Bayram Tekin ve Yasemin çifti...Erikli İlkokulunda görev yaptıkları sırada bölücü terör örgütü tarafından şehit edildiler.Yalnız onlar değil 3 yaşındaki kızları Betül de gözü dönmüş caniler tarafından katledildi. Kırşehir'in bir diğer şehit öğretmeni Hüseyin Aydemir...15 Temmuz 1962 Mucur doğumlu..Tarihler 11 Mart 1988'i gösterirken Batman'ın Gürçüş İlçesi Aydınca Köyü İlkokulu PKK'lı teröristlerce basıldı.Baskında türlü işkencelere maruz kalan 26 yaşındaki Hüseyin Aydemir yine caniler tarafından bayrak direğine asılarak şehit edildi. Şehit öğretmenlerden Bayram Tekin, Yasemin Tekin ve çocukları Betül Tekin’in mezarları Çiçekdağı’nda, Hüseyin Aydemir’inki ise Mucur’da yer alıyor. Şehit öğretmenlerimize Allah'tan rahmet dilerden , tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutluyoruz.

Bugün 24 Kasım Öğretmenler günü.Bu kutlu günde yine hepimiz şehit öğretmenlerimiz Aybüke Yalçın ve Necmettin Yılmaz'ı rahmetle anıyoruz.

Onlar bu mesleğini ilk şehitleri değiller.Daha birçok öğretmen terör örgütü PKK'nın hain saldırıları sonucu şehit oldu.Bugüne kadar binlerce askerini vatan müdafası için şehit veren Kırşehir aynı zaman da görevlerin en kutsalı olan öğretmenlik mesleğini icra eden vatandaşlarını da bu uğurda şehit verdi.

Yıl 1993 Bitlis'in Ahlat İlçesi Düzköy...Her ikisi de Kırşehirli olan bir öğretmen çift Bayram Tekin ve Yasemin çifti...Erikli İlkokulunda görev yaptıkları sırada bölücü terör örgütü tarafından şehit edildiler.Yalnız onlar değil 3 yaşındaki kızları Betül de gözü dönmüş caniler tarafından katledildi.

Kırşehir'in bir diğer şehit öğretmeni Hüseyin Aydemir...15 Temmuz 1962 Mucur doğumlu..Tarihler 11 Mart 1988'i gösterirken Batman'ın Gürçüş İlçesi Aydınca Köyü İlkokulu PKK'lı teröristlerce basıldı.Baskında türlü işkencelere maruz kalan 26 yaşındaki Hüseyin Aydemir yine caniler tarafından bayrak direğine asılarak şehit edildi.

Şehit öğretmenlerden Bayram Tekin, Yasemin Tekin ve çocukları Betül Tekin’in mezarları Çiçekdağı’nda, Hüseyin Aydemir’inki ise Mucur’da yer alıyor.

Şehit öğretmenlerimize Allah'tan rahmet dilerden , tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutluyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.