Özbağ Belediye Başkanı Duruma İsyan Etti

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.06.2019 - 08:53, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Özbağ Belediye Başkanı Duruma İsyan Etti

31 Mart yerel seçimlerinde AKP'den MHP'ye geçen Özbağ Belediyesinde göreve gelen Belediye Başkanı Rasim Arazay yıllarca boşa akan içme suyunu görünce isyan etti. Özbağ bilindiği gibi Kırşehir'e de içme suyu sağlayan kaynaklarına sahip bir noktada.Daha önce AKP'li Nazmi Ay tarafından yönetilen Özbağ Belediyesi 31 Mart seçimlerinde MHP'li Rasim Arazay'a devredilmişti.Yeni başkan göreve gelir gelmez beldenin sorunlarını çözmeye başladı.Özbağ'ın içme suyu ihtiyacını sağlayan hatlardan birisinde büyük bir su kaçağı bulundu.Su kaçağının olduğu yere giden Arazay , ''Maden bulmuş gibi sevindik.Bu su 2 yıldır boşuna akıyormuş.Yazık günah ! Böyle bir başıboşluk böyle bir kontrolsüzlük olmaz.Boşa giden emek, para ve su ...'' diyerek duruma isyan etti.

31 Mart yerel seçimlerinde AKP'den MHP'ye geçen Özbağ Belediyesinde göreve gelen Belediye Başkanı Rasim Arazay yıllarca boşa akan içme suyunu görünce isyan etti.

Özbağ bilindiği gibi Kırşehir'e de içme suyu sağlayan kaynaklarına sahip bir noktada.Daha önce AKP'li Nazmi Ay tarafından yönetilen Özbağ Belediyesi 31 Mart seçimlerinde MHP'li Rasim Arazay'a devredilmişti.Yeni başkan göreve gelir gelmez beldenin sorunlarını çözmeye başladı.Özbağ'ın içme suyu ihtiyacını sağlayan hatlardan birisinde büyük bir su kaçağı bulundu.Su kaçağının olduğu yere giden Arazay , ''Maden bulmuş gibi sevindik.Bu su 2 yıldır boşuna akıyormuş.Yazık günah ! Böyle bir başıboşluk böyle bir kontrolsüzlük olmaz.Boşa giden emek, para ve su ...'' diyerek duruma isyan etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.