Sağanak Yağış Hayatı Felç Etti

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.09.2016 - 11:17, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Sağanak Yağış Hayatı Felç Etti

Kırşehir’de akşam saatlerinde etkili olan şiddetli yağış hayatı felç etti.   Ankara Caddesi üzerinde 06 FP 8207 plakalı otomobil seyir halinde iken asfalt üzerinde yağış etkisi ile yarık meydana geldi. Terme caddesi üzerinde bir çok dükkanı su bastı. Belediye ekiplerinin yağışın başlaması ile müdahale ettiği su baskınların da can kaybı yaşanmazken alt yapı çalışmalarının yapıldığı alanda çalışmaları fark edemeyen bir sürücü çukura düştü. ''YOLLAR BİTMEZSE KIŞIN ÇOK SIKINTI ÇEKERİZ'' Vatandaşlar ise ana caddelere atılacak olan asfaltın yetişmemesi durumunda kışın büyük sıkıntı çekecekleri görüşünde.Bazı vatandaşlar, ''yollar bitmezse kışın halimiz perişan olur.'' derken, bazıları ise devam eden alt yapı çalışmasında güvenlik zaafiyetleri olduğunu ve yolların trafiğe tam olarak uygun olmadığını belirttiler.
Kırşehir’de akşam saatlerinde etkili olan şiddetli yağış hayatı felç etti.  

Ankara Caddesi üzerinde 06 FP 8207 plakalı otomobil seyir halinde iken asfalt üzerinde yağış etkisi ile yarık meydana geldi. Terme caddesi üzerinde bir çok dükkanı su bastı.

Belediye ekiplerinin yağışın başlaması ile müdahale ettiği su baskınların da can kaybı yaşanmazken alt yapı çalışmalarının yapıldığı alanda çalışmaları fark edemeyen bir sürücü çukura düştü. ''YOLLAR BİTMEZSE KIŞIN ÇOK SIKINTI ÇEKERİZ'' Vatandaşlar ise ana caddelere atılacak olan asfaltın yetişmemesi durumunda kışın büyük sıkıntı çekecekleri görüşünde.Bazı vatandaşlar, ''yollar bitmezse kışın halimiz perişan olur.'' derken, bazıları ise devam eden alt yapı çalışmasında güvenlik zaafiyetleri olduğunu ve yolların trafiğe tam olarak uygun olmadığını belirttiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.