Şehit Oğlu Adına Mucur'daki Köyüne Çeşme Yaptırdı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.11.2016 - 13:42, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Şehit Oğlu Adına Mucur'daki Köyüne Çeşme Yaptırdı

23 Aralık 2015 tarihinde hain terör örgütü PKK tarafından Şehit Edilen polis memuru Gökhan Ünaldı için babası tarafından kendi köyüne yaptırıldı. Oğullar babalarının adını yaşatmak ve hayrat için çeşme yaptırır ki, hem insanlar hem de diğer canlılar su içtiğinde babası sevap kazansın.Şırnak'ta polis aracına yönelik düzenlenen roketatarlı saldırıda şehit düşen Gökhan Ünaldı için ise bu kez babası Bekir Ünaldı tarafından Mucur'un Rişvan köyüne çeşme yaptırıldı. Çevresi tarafından sürekli olarak, ''yine operasyon olsa yine giderdi,vatanı ve milletini için hiçbir zaman gözünü kırpmazdı.'' denilen polis memuru Gökhan Ünaldı, 23 Aralık 2015 tarihinde Şırnak'ta yürütülen operasyon sırasında, terör örgütü mensupları tarafından şehit edilmişti.Aynı saldırı da 2 polis memuru da yaralanmıştı.Şehidin naaşı kendi köyü olan Mucur'a bağlı Rışvan Köyü'ne defnedilmişti.
23 Aralık 2015 tarihinde hain terör örgütü PKK tarafından Şehit Edilen polis memuru Gökhan Ünaldı için babası tarafından kendi köyüne yaptırıldı.

Oğullar babalarının adını yaşatmak ve hayrat için çeşme yaptırır ki, hem insanlar hem de diğer canlılar su içtiğinde babası sevap kazansın.Şırnak'ta polis aracına yönelik düzenlenen roketatarlı saldırıda şehit düşen Gökhan Ünaldı için ise bu kez babası Bekir Ünaldı tarafından Mucur'un Rişvan köyüne çeşme yaptırıldı.

Çevresi tarafından sürekli olarak, ''yine operasyon olsa yine giderdi,vatanı ve milletini için hiçbir zaman gözünü kırpmazdı.'' denilen polis memuru Gökhan Ünaldı, 23 Aralık 2015 tarihinde Şırnak'ta yürütülen operasyon sırasında, terör örgütü mensupları tarafından şehit edilmişti.Aynı saldırı da 2 polis memuru da yaralanmıştı.Şehidin naaşı kendi köyü olan Mucur'a bağlı Rışvan Köyü'ne defnedilmişti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.