Selahattin Ekicioğlu , ''Diz Çöküp Etek Öpmek'' Yaşam Felsefeme Aykırı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.12.2019 - 16:19, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Selahattin Ekicioğlu , ''Diz Çöküp Etek Öpmek'' Yaşam Felsefeme Aykırı

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, ''Diz çökerek , etek öperek isteme anlayışının'' kendi yaşam felsefesi ve mücadele kültürüne aykırı olduğunu açıkladı. Kırşehir Belediyesi Aralık ayı meclis toplantısında bir AKP'li meclis üyesinin, kurumların ile olabilecek engellemeler ile ilgili AKP'li milletvekili Mustafa Kendirli ile ilişkileri iyi tutma ve görüşme önerisi üzerine Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu , ''Bizim için sıkıntı yok ama şunu söyleyeyim ; ''diz çök eteğimi öp ondan sonra sana veririm.'' Biz bu mantığa karşıyız.Biz duruşumuzla , ilkelerimizle buraya geldik.Biz kendimize istemiyoruz kente istiyoruz.Vekilimiz bana değil Kırşehir'e verecek.'' cevabını verdi. AKP milletvekili Mustafa Kendirli'nin seçim sonrası '' Benim Kaman’ım , Benim Mucur’um , Benim Çiçekdağ’ım yeter dedi Kırşehir’e artık hizmetleri biz istiyoruz. .'' açıklamalarına atıfta bulunan Ekicioğlu, ''Talihsiz bir açıklama.Kamu kurum çalışanları da zan altında bırakan bir açıklama öyle birşey olmadığı halde.Mucur'da ki olayların ardından yapılan açıklamalar da şık olmadı.'' ifadelerine yer vererek bu anlamda güven problemi yaşadıklarını belirtti. ''KAMAN'A OTOBÜS VERELİM DEDİK İHTİYAÇLARI OLDUĞU HALDE İSTEMEDİLER'' Konuşmasının devamında , Hacıbektaş Belediyesine kardeş şehir olduğu için fazla olan 6 otobüsten birinin verildiğini belirten Ekicioğlu , ''Herkes ''Hacıbektaş'a neden otobüs verdin?'' diyor.Kaman Belediye Başkanı Necati Çolak'a hayırlı olsun ziyaretine gittim.Benim için A veya B partisi fark etmiyor.Necati Çolak'a dedim ki ; aracımız fazla ihtiyacınız varsa 1 yıllığına size de verelim.''Tamam ağabey bir görüşeyim'' dedi.''Dilekçe ver'' dedim vermedi.Kaman Belediyesi de bizim , Necati Çolak'ın belediyesi değil ki.A veya B partisinin Belediyesi değil ki.Hacıbektaş Belediyesine verdiğimiz şekilde ona da teklif ettik ama neden cesaret edip de istemedi onu da bilmiyorum ama ziyaretime geldiğinde söylerim.Çünkü biz ayrımcılık yapmayacağız.Şunu istiyoruz biz ; bu kente seçilmiş belediye başkanı ve meclisi olarak iyi izler , iyi itibar bırakalım.'' ifadelerine yer verdi.

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, ''Diz çökerek , etek öperek isteme anlayışının'' kendi yaşam felsefesi ve mücadele kültürüne aykırı olduğunu açıkladı.

Kırşehir Belediyesi Aralık ayı meclis toplantısında bir AKP'li meclis üyesinin, kurumların ile olabilecek engellemeler ile ilgili AKP'li milletvekili Mustafa Kendirli ile ilişkileri iyi tutma ve görüşme önerisi üzerine Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu , ''Bizim için sıkıntı yok ama şunu söyleyeyim ; ''diz çök eteğimi öp ondan sonra sana veririm.'' Biz bu mantığa karşıyız.Biz duruşumuzla , ilkelerimizle buraya geldik.Biz kendimize istemiyoruz kente istiyoruz.Vekilimiz bana değil Kırşehir'e verecek.'' cevabını verdi. AKP milletvekili Mustafa Kendirli'nin seçim sonrası '' Benim Kaman’ım , Benim Mucur’um , Benim Çiçekdağ’ım yeter dedi Kırşehir’e artık hizmetleri biz istiyoruz. .'' açıklamalarına atıfta bulunan Ekicioğlu, ''Talihsiz bir açıklama.Kamu kurum çalışanları da zan altında bırakan bir açıklama öyle birşey olmadığı halde.Mucur'da ki olayların ardından yapılan açıklamalar da şık olmadı.'' ifadelerine yer vererek bu anlamda güven problemi yaşadıklarını belirtti.

''KAMAN'A OTOBÜS VERELİM DEDİK İHTİYAÇLARI OLDUĞU HALDE İSTEMEDİLER''

Konuşmasının devamında , Hacıbektaş Belediyesine kardeş şehir olduğu için fazla olan 6 otobüsten birinin verildiğini belirten Ekicioğlu , ''Herkes ''Hacıbektaş'a neden otobüs verdin?'' diyor.Kaman Belediye Başkanı Necati Çolak'a hayırlı olsun ziyaretine gittim.Benim için A veya B partisi fark etmiyor.Necati Çolak'a dedim ki ; aracımız fazla ihtiyacınız varsa 1 yıllığına size de verelim.''Tamam ağabey bir görüşeyim'' dedi.''Dilekçe ver'' dedim vermedi.Kaman Belediyesi de bizim , Necati Çolak'ın belediyesi değil ki.A veya B partisinin Belediyesi değil ki.Hacıbektaş Belediyesine verdiğimiz şekilde ona da teklif ettik ama neden cesaret edip de istemedi onu da bilmiyorum ama ziyaretime geldiğinde söylerim.Çünkü biz ayrımcılık yapmayacağız.Şunu istiyoruz biz ; bu kente seçilmiş belediye başkanı ve meclisi olarak iyi izler , iyi itibar bırakalım.'' ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.