Selahattin Ekicioğlu'ndan Yenice Mahallesi'nde 2. Toplantı

GÜNDEM 28.03.2024 - 12:31, Güncelleme: 28.03.2024 - 12:11
 

Selahattin Ekicioğlu'ndan Yenice Mahallesi'nde 2. Toplantı

Yenice Mahallesi sakinlerinin talebi ile yapılan toplantıya yoğun ilgi gösterildi.

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu seçim çalışmaları kapsamında mahalle toplantıları gerçekleştiriyor.Hafta sonu Yenice Mahallesi Kültür Evi önünde gündüz saatlerinde gerçekleştirilen toplantının ardından Yenice Mahallesi sakinleri 2. toplantı talebinde bulundu.Atatürk Bulvarı bölgesinde iftardan sonra organize edilen toplantıya ilgi yoğun oldu. Her Mahalleye ayrım yapmadan hizmet götürdüklerini kaydeden Ekicioğlu, Yenice Mahallesi'nde gerçekleştirilen projelere değindi ve bundan sonra da hizmet getirmeye devam edeceklerini kaydetti.     Kenti ortak akılla yönettiklerini kaydeden Başkan Ekicioğlu, gelen taleplere göre bir veri tabanı oluşturduklarını ve gelen taleplere yönelik projeler geliştirerek uygulamaya koyduklarını ifade etti.     Kırşehir Belediyesi'nin yol,su,kaldırım,park,temizlik gibi asli görevlerinin dışında kent kimliğine kavuşturacak projeler de kazandırdıklarının altını çizen Başkan Ekicioğlu, Türkiye'ye örnek bir belediyecilik anlayışı kazandıracaklarını söyledi.  
Yenice Mahallesi sakinlerinin talebi ile yapılan toplantıya yoğun ilgi gösterildi.

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu seçim çalışmaları kapsamında mahalle toplantıları gerçekleştiriyor.Hafta sonu Yenice Mahallesi Kültür Evi önünde gündüz saatlerinde gerçekleştirilen toplantının ardından Yenice Mahallesi sakinleri 2. toplantı talebinde bulundu.Atatürk Bulvarı bölgesinde iftardan sonra organize edilen toplantıya ilgi yoğun oldu.

Her Mahalleye ayrım yapmadan hizmet götürdüklerini kaydeden Ekicioğlu, Yenice Mahallesi'nde gerçekleştirilen projelere değindi ve bundan sonra da hizmet getirmeye devam edeceklerini kaydetti.

 

 

Kenti ortak akılla yönettiklerini kaydeden Başkan Ekicioğlu, gelen taleplere göre bir veri tabanı oluşturduklarını ve gelen taleplere yönelik projeler geliştirerek uygulamaya koyduklarını ifade etti.

 

 

Kırşehir Belediyesi'nin yol,su,kaldırım,park,temizlik gibi asli görevlerinin dışında kent kimliğine kavuşturacak projeler de kazandırdıklarının altını çizen Başkan Ekicioğlu, Türkiye'ye örnek bir belediyecilik anlayışı kazandıracaklarını söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.