Sincan Belediye Başkanlığı Murat Ercan'a Emanet

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.11.2017 - 09:21, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Sincan Belediye Başkanlığı Murat Ercan'a Emanet

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olan Mustafa Tuna'dan boşalan Sincan Belediye Başkanlığı  koltuğuna,  Ankara'da eczacılık yapan Kırşehirli Murat Ercan aday gösterildi. Sincan Belediye Meclisi toplanarak yeni başkanını seçecek. Kimin aday gösterileceği ise akşam saatlerinde belli oldu. Erdoğan'a 3 kişilik bir öneri listesi sunuldu. AKP MKYK yedek üyesi ve gençlik kollarından gelen Mustafa Kurt, Sincan eski belediye başkanı, ABB Meclis Başkanvekili Bekir Yıldız ve Sincan Belediye Meclis üyesi Murat Ercan aday adayı olarak belirlendi. Üç isim de Erdoğan'la görüştü. Mustafa Tuna'nın da “Yerime onun geçmesini istiyorum” dediği Murat Ercan isminde karar kılındı. Ercan'ın yapılacak toplantıda AKP'nin başkan adayı olması benimsendi. Sincan'da eczacı olan Ercan, aslen Kırşehirli. Ercan'ın belediye başkanlığına kesin gözüyle bakılıyor.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olan Mustafa Tuna'dan boşalan Sincan Belediye Başkanlığı  koltuğuna,  Ankara'da eczacılık yapan Kırşehirli Murat Ercan aday gösterildi.

Sincan Belediye Meclisi toplanarak yeni başkanını seçecek. Kimin aday gösterileceği ise akşam saatlerinde belli oldu. Erdoğan'a 3 kişilik bir öneri listesi sunuldu. AKP MKYK yedek üyesi ve gençlik kollarından gelen Mustafa Kurt, Sincan eski belediye başkanı, ABB Meclis Başkanvekili Bekir Yıldız ve Sincan Belediye Meclis üyesi Murat Ercan aday adayı olarak belirlendi. Üç isim de Erdoğan'la görüştü. Mustafa Tuna'nın da “Yerime onun geçmesini istiyorum” dediği Murat Ercan isminde karar kılındı. Ercan'ın yapılacak toplantıda AKP'nin başkan adayı olması benimsendi. Sincan'da eczacı olan Ercan, aslen Kırşehirli. Ercan'ın belediye başkanlığına kesin gözüyle bakılıyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.