''Siz Gidin Vekiliniz Gelsin''

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.12.2019 - 10:16, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

''Siz Gidin Vekiliniz Gelsin''

Kırşehir Belediyespor'da geçtiğimiz sezondan kalan 950 bin TL'lik borç ödendi ve transfer yasağı kaldırıldı.Yasağın kaldırılması ile birlikte kulüp transfer çalışmalarına hız verdi.Ama herkesin aklında şu soru vardı ; 950 bin TL'lik borç nasıl ödendi ? Bölgesel Amatör ligde mücadele ederken dönemin belediye yönetimi tarafından belediye bünyesine geçirilen ve ilk sezonunda 3. lige yükselen Kırşehir Belediyespor, 3. ligde de şampiyonluğunu ilan ederek 2. lige yükselmişti.Bu sezon 2. lig kırmızı grupta mücadele veren yeşil beyazlılar ligin ilk yarısını 30 puanla 6. sırada bitirdi. GEÇEN SEZONDAN BORÇ KALDI TRANSFER YASAĞI GELDİ Ligin ilk yarısının bitimiyle ara transfer dönemi de başladı ancak Kırşehir Belediyespor'a geçen sezon ve önceki yönetim döneminden kalan futbolcu ve teknik yönetici alacaklarından dolayı transfer yasağı getirildi.Ancak kısa süre sonra 950 bin TL'lik borç yeni yönetim tarafından ödendi ve transfer yasağı da kaldırıldı.Yeşil beyazlı kulüp yasağın kalkması ile birlikte transfer çalışmalarına hız verdi. ''400 BİN TL'Yİ VEKİL ÖDEDİ'' HABERLERİ ASILSIZ ÇIKTI Transfer yasağı problemini çözen Kırşehir Belediyespor kulübü ile ilgili özellikle sosyal medyada çeşitli iddialar ortaya atıldı.İddialara göre ; '' yeşil beyazlı kulübün önceki sezon hakettiği Spor Toto'da bulunan alacağı 400 bin TL , AKP'nin Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli'nin girişimleriyle kulübe ödendi.''Ancak kulüp yönetimi Spor Toto'dan alacakları olan 400 bin TL'nin ödenmediğini açıkladı.Peki , diğer kulüplerin zamanında aldığı ancak Kırşehir Belediyespor'un geçen sezondan kalan bu alacağı neden ödenmiyordu ? ''SİZ GİDİN VEKİLİNİZ GELSİN'' Kulüp kaynaklarından edinilen bilgiye göre , yöneticiler 2017-2018 sezonu 3. lig döneminden kalan alacakları olan 400 bin TL için Spor Toto'ya başvurdu ancak aldıkları cevap şuydu ; ''siz gidin vekiliniz gelsin.'' Spor Toto yöneticilerinin vekilden kasıtları ise AKP Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli.Yani Spor Toto, Kırşehir Belediyespor'un geçtiğimiz sezon hakettiği 400 bin TL'lik alacak için adres olarak Milletvekili Mustafa Kendirli'yi gösterdi.Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli bu yönde bir girişim gösterdi mi bilinmez ama 400 bin TL'lik alacak edinilen bilgiye göre hala ödenmedi. 950 BİN TL NASIL ÖDENDİ ? Sosyal medyada sürekli olarak paylaşılan ; ''Vekil 400 bin TL'yi ödedi transfer yasağı kalktı.'' haberlerinin aksine Kırşehir Belediyespor'un yönetiminde yer alan Kırşehir Sanayi ve Ticaret Odası yönetiminin para toplayarak 950 bin TL'lik borcu ödediği öğrenildi.Önceki sezon alacaklarından kaynaklanan bu borcun ödenmesiyle de Kırşehir Belediyespor önündeki transfer yasağı engeli de kalkmış oldu.

Kırşehir Belediyespor'da geçtiğimiz sezondan kalan 950 bin TL'lik borç ödendi ve transfer yasağı kaldırıldı.Yasağın kaldırılması ile birlikte kulüp transfer çalışmalarına hız verdi.Ama herkesin aklında şu soru vardı ; 950 bin TL'lik borç nasıl ödendi ?

Bölgesel Amatör ligde mücadele ederken dönemin belediye yönetimi tarafından belediye bünyesine geçirilen ve ilk sezonunda 3. lige yükselen Kırşehir Belediyespor, 3. ligde de şampiyonluğunu ilan ederek 2. lige yükselmişti.Bu sezon 2. lig kırmızı grupta mücadele veren yeşil beyazlılar ligin ilk yarısını 30 puanla 6. sırada bitirdi.

GEÇEN SEZONDAN BORÇ KALDI TRANSFER YASAĞI GELDİ

Ligin ilk yarısının bitimiyle ara transfer dönemi de başladı ancak Kırşehir Belediyespor'a geçen sezon ve önceki yönetim döneminden kalan futbolcu ve teknik yönetici alacaklarından dolayı transfer yasağı getirildi.Ancak kısa süre sonra 950 bin TL'lik borç yeni yönetim tarafından ödendi ve transfer yasağı da kaldırıldı.Yeşil beyazlı kulüp yasağın kalkması ile birlikte transfer çalışmalarına hız verdi.

''400 BİN TL'Yİ VEKİL ÖDEDİ'' HABERLERİ ASILSIZ ÇIKTI

Transfer yasağı problemini çözen Kırşehir Belediyespor kulübü ile ilgili özellikle sosyal medyada çeşitli iddialar ortaya atıldı.İddialara göre ; '' yeşil beyazlı kulübün önceki sezon hakettiği Spor Toto'da bulunan alacağı 400 bin TL , AKP'nin Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli'nin girişimleriyle kulübe ödendi.''Ancak kulüp yönetimi Spor Toto'dan alacakları olan 400 bin TL'nin ödenmediğini açıkladı.Peki , diğer kulüplerin zamanında aldığı ancak Kırşehir Belediyespor'un geçen sezondan kalan bu alacağı neden ödenmiyordu ?

''SİZ GİDİN VEKİLİNİZ GELSİN''

Kulüp kaynaklarından edinilen bilgiye göre , yöneticiler 2017-2018 sezonu 3. lig döneminden kalan alacakları olan 400 bin TL için Spor Toto'ya başvurdu ancak aldıkları cevap şuydu ; ''siz gidin vekiliniz gelsin.'' Spor Toto yöneticilerinin vekilden kasıtları ise AKP Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli.Yani Spor Toto, Kırşehir Belediyespor'un geçtiğimiz sezon hakettiği 400 bin TL'lik alacak için adres olarak Milletvekili Mustafa Kendirli'yi gösterdi.Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli bu yönde bir girişim gösterdi mi bilinmez ama 400 bin TL'lik alacak edinilen bilgiye göre hala ödenmedi.

950 BİN TL NASIL ÖDENDİ ?

Sosyal medyada sürekli olarak paylaşılan ; ''Vekil 400 bin TL'yi ödedi transfer yasağı kalktı.'' haberlerinin aksine Kırşehir Belediyespor'un yönetiminde yer alan Kırşehir Sanayi ve Ticaret Odası yönetiminin para toplayarak 950 bin TL'lik borcu ödediği öğrenildi.Önceki sezon alacaklarından kaynaklanan bu borcun ödenmesiyle de Kırşehir Belediyespor önündeki transfer yasağı engeli de kalkmış oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.