Türkiye Gündemine Oturan O Araç Satıldı

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.09.2019 - 17:06, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Türkiye Gündemine Oturan O Araç Satıldı

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu tarafından satışa çıkarılmak istenen ancak AKP'li meclis üyeleri tarafından ''ret oyu'' verilen makam aracı açık ihale usulü ile satıldı. 31 Mart yerel seçimlerinin ardından ilk belediye meclis toplantısında Selahattin Ekicioğlu , '' Ben lüksü sevmiyorum.Makam aracı bana tahsis edilmiş bir araç ama ben lüksü sevmiyorum bu konuda sizden yetki istiyorum.Bir de makamda da kendi aracımı kullanmak istiyorum.Mazotunu siz verirseniz kendi arabamı kullanırım bilginiz olsun.Var yemez değilim tabi yaşamdan kısmam ama ülke ekonomisinin de doğru kullanılmasından yanayım.Bu aracın satılması ile ilgili komisyona yetki verilmesini istiyoruz.” diyerek makam aracının satışını istemişti.Yapılan oylamada AKP'li meclis üyeleri buna karşı çıkmıştı ve bu Kırşehir Haber Türk vasıtasıyla ülke gündemine oturmuştu. ESKİ BAŞKAN TARAFINDAN ÇÜRÜMEYE TERK EDİLMİŞTİ 40 AK 001 Mercedes marka araç 2005 yılında dönemin belediye başaknı Halim Çakır tarafından banka promosyonu ile alınarak belediye envanterine kazandırılmıştı.Çakır'dan sonra gelen Yaşar Bahçeci ise söz konusu aracı garaja çektirerek çürümeye terk etmişti. PARTİME OLAN VEFAMI GÖSTERMEK İÇİN SATIN ALDIM Söz konusu aracın satışı için AKP'li üyeler ret oyu verseler de meclisten satış için yetki çıkmıştı. Aracın satışı için Neşet Ertaş Kültür merkezi toplantı salonunda açık ihale usulü ile satış gerçekleştirildi.Aracı 82 Bin TL bedelle AK Partili Eski İl Genel Meclisi Başkanı Barboros Dulkadiroğlu aldı.Dulkadiroğlu , ''Araç dönemin belediye başkanı Halim Çakır tarafından satın alındı ve partimizin baş harflerini taşıyan plaka verildi ancak daha sonra çürümeye terk edildi.Ben de partime olan vefamı göstermek adına aracı satın aldım.'' açıklamalarında bulundu.

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu tarafından satışa çıkarılmak istenen ancak AKP'li meclis üyeleri tarafından ''ret oyu'' verilen makam aracı açık ihale usulü ile satıldı.

31 Mart yerel seçimlerinin ardından ilk belediye meclis toplantısında Selahattin Ekicioğlu , '' Ben lüksü sevmiyorum.Makam aracı bana tahsis edilmiş bir araç ama ben lüksü sevmiyorum bu konuda sizden yetki istiyorum.Bir de makamda da kendi aracımı kullanmak istiyorum.Mazotunu siz verirseniz kendi arabamı kullanırım bilginiz olsun.Var yemez değilim tabi yaşamdan kısmam ama ülke ekonomisinin de doğru kullanılmasından yanayım.Bu aracın satılması ile ilgili komisyona yetki verilmesini istiyoruz.” diyerek makam aracının satışını istemişti.Yapılan oylamada AKP'li meclis üyeleri buna karşı çıkmıştı ve bu Kırşehir Haber Türk vasıtasıyla ülke gündemine oturmuştu.

ESKİ BAŞKAN TARAFINDAN ÇÜRÜMEYE TERK EDİLMİŞTİ

40 AK 001 Mercedes marka araç 2005 yılında dönemin belediye başaknı Halim Çakır tarafından banka promosyonu ile alınarak belediye envanterine kazandırılmıştı.Çakır'dan sonra gelen Yaşar Bahçeci ise söz konusu aracı garaja çektirerek çürümeye terk etmişti.

PARTİME OLAN VEFAMI GÖSTERMEK İÇİN SATIN ALDIM

Söz konusu aracın satışı için AKP'li üyeler ret oyu verseler de meclisten satış için yetki çıkmıştı.

Aracın satışı için Neşet Ertaş Kültür merkezi toplantı salonunda açık ihale usulü ile satış gerçekleştirildi.Aracı 82 Bin TL bedelle AK Partili Eski İl Genel Meclisi Başkanı Barboros Dulkadiroğlu aldı.Dulkadiroğlu , ''Araç dönemin belediye başkanı Halim Çakır tarafından satın alındı ve partimizin baş harflerini taşıyan plaka verildi ancak daha sonra çürümeye terk edildi.Ben de partime olan vefamı göstermek adına aracı satın aldım.'' açıklamalarında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.