Türkiye'nin Merakla Beklediği Davada Karar Çıktı

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.12.2019 - 19:13, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Türkiye'nin Merakla Beklediği Davada Karar Çıktı

31 Mart yerel seçimlerinde Malatya'da oy verme işlemi sırasında SP'li 2 kişinin öldüğü 1 kişinin ise yaralandığı kavgaya ilişkin davanın karar duruşması Kırşehir'de görüldü. Güvenlik gerekçesiyle Kırşehir Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya, tutuklu sanıklar Ö.S, Ö.S. ve A.S. ile tutuksuz sanık C.K, bulundukları faklı illerdeki ceza infaz kurumlarından Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla katıldı. Tutuklu sanıklardan H.S, rahatsızlığı gerekçesiyle duruşmaya katılmadı. Sanık ve maktul avukatları salonda hazır bulundu.Mahkeme heyeti, sanıkların son savunmalarını aldıktan sonra kararını açıkladı.Heyet, tutuklu sanıklar Ö.S, Ö.S, A.S. ve H.S'ye iki kişiyi öldürmek suçlarından ikişer kez müebbet, bir kişiyi yaralamaktan 1 yıl 2'şer ay hapis, tutuksuz sanık C.K'ye ise 4 yıl 2 ay hapis cezası verdi. AKP'Lİ ADAYIN AKRABALARI SP'Lİ SANDIK GÖREVLİLERİNİ ÖLDÜRMÜŞTÜ  Pütürge ilçesinde 31 Mart'taki yerel seçimlerde oy verme işlemi sırasında Saadet Partili Hasan Aktaş ve İlyas Aktaş Kardeşler çıkan kavgada AKP'li Belediye Başkan Adayı Mikail Sülük'ün akrabaları olduğu belirtilen 4 kişi tarafından öldürülmüştü.Aynı kavgada 1 kişi ise yaralanmıştı.

31 Mart yerel seçimlerinde Malatya'da oy verme işlemi sırasında SP'li 2 kişinin öldüğü 1 kişinin ise yaralandığı kavgaya ilişkin davanın karar duruşması Kırşehir'de görüldü.

Güvenlik gerekçesiyle Kırşehir Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya, tutuklu sanıklar Ö.S, Ö.S. ve A.S. ile tutuksuz sanık C.K, bulundukları faklı illerdeki ceza infaz kurumlarından Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla katıldı. Tutuklu sanıklardan H.S, rahatsızlığı gerekçesiyle duruşmaya katılmadı.

Sanık ve maktul avukatları salonda hazır bulundu.Mahkeme heyeti, sanıkların son savunmalarını aldıktan sonra kararını açıkladı.Heyet, tutuklu sanıklar Ö.S, Ö.S, A.S. ve H.S'ye iki kişiyi öldürmek suçlarından ikişer kez müebbet, bir kişiyi yaralamaktan 1 yıl 2'şer ay hapis, tutuksuz sanık C.K'ye ise 4 yıl 2 ay hapis cezası verdi.

AKP'Lİ ADAYIN AKRABALARI SP'Lİ SANDIK GÖREVLİLERİNİ ÖLDÜRMÜŞTÜ

 Pütürge ilçesinde 31 Mart'taki yerel seçimlerde oy verme işlemi sırasında Saadet Partili Hasan Aktaş ve İlyas Aktaş Kardeşler çıkan kavgada AKP'li Belediye Başkan Adayı Mikail Sülük'ün akrabaları olduğu belirtilen 4 kişi tarafından öldürülmüştü.Aynı kavgada 1 kişi ise yaralanmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.