Ünlü Kahve Evi Kırşehir'de Açılıyor

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.12.2019 - 20:25, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Ünlü Kahve Evi Kırşehir'de Açılıyor

Dünyaca ünlü kahve evi ''Sturbucks'' Kırşehir'de hizmete giriyor. Avrupa'nın en büyük termal oteli ile Kırşehir'de hizmet sunarak istihdam ve Kırşehir'in tanıtımına önemli ölçüde katkı sağlayan Armas Thermal Resort bünyesinde açılacak olan işletme otelin giriş kısmında hizmet verecek. Kırşehir'de yabancı turist artışı ile birlikte otelde son dönemde konaklamaya başlayan yabancı turistler ile birlikte il dışından da çok sayıda misafir ağırlayan Armas Termal Resort, hem gelen talebi karşılamak hem de Kırşehirlilere hizmet vermek için açtığı 'Sturbucks Cofe' ile ilgili gerekli çalışmaları tamamladı. İlerleyen günlerde açılışı yapılacak olan işletmeye Kırşehir Halkının büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

Dünyaca ünlü kahve evi ''Sturbucks'' Kırşehir'de hizmete giriyor.

Avrupa'nın en büyük termal oteli ile Kırşehir'de hizmet sunarak istihdam ve Kırşehir'in tanıtımına önemli ölçüde katkı sağlayan Armas Thermal Resort bünyesinde açılacak olan işletme otelin giriş kısmında hizmet verecek.

Kırşehir'de yabancı turist artışı ile birlikte otelde son dönemde konaklamaya başlayan yabancı turistler ile birlikte il dışından da çok sayıda misafir ağırlayan Armas Termal Resort, hem gelen talebi karşılamak hem de Kırşehirlilere hizmet vermek için açtığı 'Sturbucks Cofe' ile ilgili gerekli çalışmaları tamamladı.

İlerleyen günlerde açılışı yapılacak olan işletmeye Kırşehir Halkının büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.