Usta Ozan'ın Oğlu Yaşamını Yitirdi

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.11.2019 - 17:37, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Usta Ozan'ın Oğlu Yaşamını Yitirdi

Türkmen Abdallık geleneğinin en önemli temsilcilerinden Çekiç Ali'nin oğlu Haydar Çekiç yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek vefat etti. Kırşehir Belediyesinde çalışmakta olan 55 yaşındaki Haydar Çekiç yaklaşık 2 yıldır MS hastalığına karşı mücadele veriyordu.Bir süredir tedavi gören Çekiç yakalndığı bu amansız hastalığa yenik düştü.Haydar Çekiç'in cenazesi Kırşehir Belediyesi önündeki uğurlama töreninin ardından Ali Çam Camiinsde kılınacak öğle namazına müteakip Bağbaşı mezarlığında babası Çekiç Ali'nin yanına defnedilecek.1964 doğumlu Haydar Çekiç 1987 yılında Bando Başı olarak Kırşehir Belediyesi'nde göreve başladı.Daha sonra Trafik Zabıtası olarak görevini sürdüren Haydar Çekiç örnek kişiliği ile çalıştığı kurumun sevilen şahsiyetlerindendi. Kırşehir Haber Türk olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına ve sevenlerine ise baş sağlığı dileriz.

Türkmen Abdallık geleneğinin en önemli temsilcilerinden Çekiç Ali'nin oğlu Haydar Çekiç yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek vefat etti.

Kırşehir Belediyesinde çalışmakta olan 55 yaşındaki Haydar Çekiç yaklaşık 2 yıldır MS hastalığına karşı mücadele veriyordu.Bir süredir tedavi gören Çekiç yakalndığı bu amansız hastalığa yenik düştü.Haydar Çekiç'in cenazesi Kırşehir Belediyesi önündeki uğurlama töreninin ardından Ali Çam Camiinsde kılınacak öğle namazına müteakip Bağbaşı mezarlığında babası Çekiç Ali'nin yanına defnedilecek.1964 doğumlu Haydar Çekiç 1987 yılında Bando Başı olarak Kırşehir Belediyesi'nde göreve başladı.Daha sonra Trafik Zabıtası olarak görevini sürdüren Haydar Çekiç örnek kişiliği ile çalıştığı kurumun sevilen şahsiyetlerindendi.

Kırşehir Haber Türk olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına ve sevenlerine ise baş sağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.