Vali'den ÇEMAŞ'a Övgü

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.12.2018 - 19:58, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Vali'den ÇEMAŞ'a Övgü

Kırşehir Valisi İbrahim Akın, ÇEMAŞ Döküm Sanayi’yi ziyaret etti. Ziyaretinde ÇEMAŞ Genel Müdürü Kaan Özkan’dan çalışanlar ve üretimleri hakkında bilgiler alan Vali Akın, ÇEMAŞ’ın hem yurt içi satışı hem de yaptığı ihracat ile döküm sanayinin önemli kuruluşlarından birisi olduğunu söyledi. ÇEMAŞ’ın ilimiz istihdamına ve ihracatına büyük katkı sağlayan kuruluşlardan birisi olduğunu belirten Vali Akın, “Otomotiv parçalarının yanı sıra beyaz eşya ihtiyaçlarını karşılayacak ürünler üreten ÇEMAŞ, ürettiği kaliteli ürünlerle ve yaptığı ihracatla ilimiz ekonomisine önemli ölçüde katkı sağlamaktadır. Yeni yatırımları ile sektörünün ve ilimizin öncü kuruluşlarından birisi olan ÇEMAŞ, teknolojisini sürekli yenileyen, çevreye saygılı, güvenilir, verimli bir kuruluştur. Bu vesileyle, ÇEMAŞ yöneticilerine ilimiz ekonomisine sunduğu hizmetler için teşekkür ediyorum.” dedi. Valinin ziyareti, ÇEMAŞ Döküm Sanayi Genel Müdürü Kaan Özkan’ın yanı sıra işletme amirlerinden de de detaylı bilgiler alması ve fabrikayı gezerek üretimi yerinde görmesi ile sona erdi. 

Kırşehir Valisi İbrahim Akın, ÇEMAŞ Döküm Sanayi’yi ziyaret etti.

Ziyaretinde ÇEMAŞ Genel Müdürü Kaan Özkan’dan çalışanlar ve üretimleri hakkında bilgiler alan Vali Akın, ÇEMAŞ’ın hem yurt içi satışı hem de yaptığı ihracat ile döküm sanayinin önemli kuruluşlarından birisi olduğunu söyledi.

ÇEMAŞ’ın ilimiz istihdamına ve ihracatına büyük katkı sağlayan kuruluşlardan birisi olduğunu belirten Vali Akın, “Otomotiv parçalarının yanı sıra beyaz eşya ihtiyaçlarını karşılayacak ürünler üreten ÇEMAŞ, ürettiği kaliteli ürünlerle ve yaptığı ihracatla ilimiz ekonomisine önemli ölçüde katkı sağlamaktadır. Yeni yatırımları ile sektörünün ve ilimizin öncü kuruluşlarından birisi olan ÇEMAŞ, teknolojisini sürekli yenileyen, çevreye saygılı, güvenilir, verimli bir kuruluştur. Bu vesileyle, ÇEMAŞ yöneticilerine ilimiz ekonomisine sunduğu hizmetler için teşekkür ediyorum.” dedi.

Valinin ziyareti, ÇEMAŞ Döküm Sanayi Genel Müdürü Kaan Özkan’ın yanı sıra işletme amirlerinden de de detaylı bilgiler alması ve fabrikayı gezerek üretimi yerinde görmesi ile sona erdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.