Vali ve Rektörün Ardından Gözler Onu Arıyor !

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.04.2020 - 14:02, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Vali ve Rektörün Ardından Gözler Onu Arıyor !

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ''biz bize yeteriz'' kampanyasının ardından gözler bağış yapacak milletvekili ve iş adamlarına çevrilmişti. Koronavirüs ile mücadeleye yönelik ekonomik istikrar kalkan projesi kapsamında Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ''biz bize yeteriz'' kampanyasını açıklamasının ardından Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya ve Vali İbrahim Akın birer maaşlarını kampanyaya bağıladıklarını açıklamıştı. GÖZLER ONU ARADI Kampanyanın açıklanmasının ardından günler geçmesine rağmen Kırşehir AK Parti Milletvekili Mustafa Kendirli'den kampanyaya bağış yaptığına dair herhangi bir açıklama yapılmadı.Bu durum kamuoyunda ,''Cumhurbaşkanı , vali ve rektör bağış yaptı ancak henüz AKP'li vekilden ses çıkmıyor.'' yorumlarına neden oldu. KIRŞEHİR BELEDİYESİNE İÇİŞLERİ BAKANLIĞI ENGELİ Daha önce maaşını almadığını ve direkt olarak öğrencilere burs olarak bağışladığın açıklayan Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu geçtiğimiz günlerde Kırşehir'de faaliyet gösteren stk ve mesleki kuruluşlarla mağdur vatandaş ve esnaflar için bir toplantı gerçekleştirmişti ancak İçişleri Bakanlığının CHP'li belediyelere yasak getirmesiyle bu girişim yarıda kaldı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ''biz bize yeteriz'' kampanyasının ardından gözler bağış yapacak milletvekili ve iş adamlarına çevrilmişti.

Koronavirüs ile mücadeleye yönelik ekonomik istikrar kalkan projesi kapsamında Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ''biz bize yeteriz'' kampanyasını açıklamasının ardından Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya ve Vali İbrahim Akın birer maaşlarını kampanyaya bağıladıklarını açıklamıştı.

GÖZLER ONU ARADI

Kampanyanın açıklanmasının ardından günler geçmesine rağmen Kırşehir AK Parti Milletvekili Mustafa Kendirli'den kampanyaya bağış yaptığına dair herhangi bir açıklama yapılmadı.Bu durum kamuoyunda ,''Cumhurbaşkanı , vali ve rektör bağış yaptı ancak henüz AKP'li vekilden ses çıkmıyor.'' yorumlarına neden oldu.

KIRŞEHİR BELEDİYESİNE İÇİŞLERİ BAKANLIĞI ENGELİ

Daha önce maaşını almadığını ve direkt olarak öğrencilere burs olarak bağışladığın açıklayan Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu geçtiğimiz günlerde Kırşehir'de faaliyet gösteren stk ve mesleki kuruluşlarla mağdur vatandaş ve esnaflar için bir toplantı gerçekleştirmişti ancak İçişleri Bakanlığının CHP'li belediyelere yasak getirmesiyle bu girişim yarıda kaldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.