Vatandaşın Doğalgaz ve Elektrik Faturası Toplamı 1000 TL'yi Aştı

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.02.2020 - 21:16, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Vatandaşın Doğalgaz ve Elektrik Faturası Toplamı 1000 TL'yi Aştı

2020 yılının gelmesi ile birlikte vatandaşlar da Elektrik ve Doğalgaz faturalarında yeni zamlı fiyatlarla karşılaştılar.Birçok vatandaşın elektrik ve doğalgaz fatura toplamı 1000 TL'yi aştı. Geçtiğimiz günlerde ''Ölümü gören Kırşehirli Sıtmaya razı oldu'' haberimizin ardından tarafımıza çok sayıda fatura mesajı atıldı.Çoğu vatandaş doğalgaz faturalarında artık 400'lü rakamları dahi göremiyor.Benzer durum elektrik faturalarında da yaşanıyor.Doğalgaz faturalarının ardından elektrik faturaları ile ilgili şikayetler üzerine sosyal medya hesabımız üzerinden düzenlediğimi , ''Gelen Elektrik Faturalarınızın normalden fazla olduğunu düşünüyor musunuz ?'' başlıklı ankete katılan 3 bin 300 kişinin %93'ü ''Evet'' cevabını verdi.Söz konusu anketin bir benzeri de şubat ayı doğalgaz faturaları için yapıldı.Buraya oy veren 2 bin 400 kişiden yine %93'ü ankete ''Evet'' cevabı verdi.Elektrik ve doğalgaz faturaları için yapılan ankete çok sayıda yorum yapıldı. DOĞALGAZ VE ELEKTRİK FATURA TOPLAMI 1000 TL'Yİ AŞTI Doğalgaz ve elektrik faturaları ile ilgili ankete ; ''Yok ya ne fazlası sanırsın apartmanın tüm elektriğini ben veriyorum.'' , ''453.80 TL geldi elektirik ev işyeri felan değil inşallah yiyemezler zehir zıkkım olsun tüm haklarımız haram olsun.'', ''Eylül 2019 dan bugüne tam 2 kat fazla geldi. Doğalgaz ve Elektirik faturaları çıldırtıyor.. '' yorumları yapılırken tarafımıza gelen mesajlarda ise vatandaşlar dert yandı.Doğalgaz ve elektrik fatura toplamının 1000 TL'yi aştığını belirten vatandaş , ''Faturalarımızın toplamı kiranın 2 katına çıktı.Özel sektörde ücretli çalışıyorum.Ay sonunu nasıl getiririz diye kara kara düşünüyoruz.Asgari ücretin biraz daha üzerinde kazandığım halde bu durumu yaşıyorsam asgari ücretlilerin halini düşünemiyorum bile.Allah bu milletin yardımcısı olsun.'' ifadelerine yer vererek yaşanan bu duruma isyan etti.

2020 yılının gelmesi ile birlikte vatandaşlar da Elektrik ve Doğalgaz faturalarında yeni zamlı fiyatlarla karşılaştılar.Birçok vatandaşın elektrik ve doğalgaz fatura toplamı 1000 TL'yi aştı.

Geçtiğimiz günlerde ''Ölümü gören Kırşehirli Sıtmaya razı oldu'' haberimizin ardından tarafımıza çok sayıda fatura mesajı atıldı.Çoğu vatandaş doğalgaz faturalarında artık 400'lü rakamları dahi göremiyor.Benzer durum elektrik faturalarında da yaşanıyor.Doğalgaz faturalarının ardından elektrik faturaları ile ilgili şikayetler üzerine sosyal medya hesabımız üzerinden düzenlediğimi , ''Gelen Elektrik Faturalarınızın normalden fazla olduğunu düşünüyor musunuz ?'' başlıklı ankete katılan 3 bin 300 kişinin %93'ü ''Evet'' cevabını verdi.Söz konusu anketin bir benzeri de şubat ayı doğalgaz faturaları için yapıldı.Buraya oy veren 2 bin 400 kişiden yine %93'ü ankete ''Evet'' cevabı verdi.Elektrik ve doğalgaz faturaları için yapılan ankete çok sayıda yorum yapıldı.

DOĞALGAZ VE ELEKTRİK FATURA TOPLAMI 1000 TL'Yİ AŞTI

Doğalgaz ve elektrik faturaları ile ilgili ankete ; ''Yok ya ne fazlası sanırsın apartmanın tüm elektriğini ben veriyorum.'' , ''453.80 TL geldi elektirik ev işyeri felan değil inşallah yiyemezler zehir zıkkım olsun tüm haklarımız haram olsun.'', ''Eylül 2019 dan bugüne tam 2 kat fazla geldi. Doğalgaz ve Elektirik faturaları çıldırtıyor.. '' yorumları yapılırken tarafımıza gelen mesajlarda ise vatandaşlar dert yandı.Doğalgaz ve elektrik fatura toplamının 1000 TL'yi aştığını belirten vatandaş , ''Faturalarımızın toplamı kiranın 2 katına çıktı.Özel sektörde ücretli çalışıyorum.Ay sonunu nasıl getiririz diye kara kara düşünüyoruz.Asgari ücretin biraz daha üzerinde kazandığım halde bu durumu yaşıyorsam asgari ücretlilerin halini düşünemiyorum bile.Allah bu milletin yardımcısı olsun.'' ifadelerine yer vererek yaşanan bu duruma isyan etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.