Yabanlıspor Taraftarlarından Cacabey'de Coşkulu Kutlama

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.04.2019 - 20:32, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Yabanlıspor Taraftarlarından Cacabey'de Coşkulu Kutlama

Amatör ligden Bölgesel Amatör Lige çıkan Yabanlısporlu taraftarlar bir üst ligin coşkusunu Cacabey'de kutladı. Yakın bir tarihte Mucur'da kurulan Yabanlıspor daha önce bu ligi şampiyon olarak tamamlamıştı.Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden bir diğer Kırşehir ekibi Çayağzıspor bugün Karapınar Belediyespor'a yenilerek küme düşmeyi garantileyince Amatörde şampiyon olan Yabanlıspor da bir üst lige çıktı. YABANLISPOR TARAFTARLARINDAN CACABEY'DE COŞKULU KUTLAMA Bölgesel Amatör Lige yükselen Yabanlıspor taraftarları Cacabey Meydanından coşkulu bir kutlama gerçekleştirdi.Terme ve Ankara Caddelerinde de konvoylar halinde yürüyen taraftarlara Abdallar davul zurna ile eşlik etti. Görüntü : Abdurrahman Dulkadiroğlu

Amatör ligden Bölgesel Amatör Lige çıkan Yabanlısporlu taraftarlar bir üst ligin coşkusunu Cacabey'de kutladı.

Yakın bir tarihte Mucur'da kurulan Yabanlıspor daha önce bu ligi şampiyon olarak tamamlamıştı.Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden bir diğer Kırşehir ekibi Çayağzıspor bugün Karapınar Belediyespor'a yenilerek küme düşmeyi garantileyince Amatörde şampiyon olan Yabanlıspor da bir üst lige çıktı.

YABANLISPOR TARAFTARLARINDAN CACABEY'DE COŞKULU KUTLAMA

Bölgesel Amatör Lige yükselen Yabanlıspor taraftarları Cacabey Meydanından coşkulu bir kutlama gerçekleştirdi.Terme ve Ankara Caddelerinde de konvoylar halinde yürüyen taraftarlara Abdallar davul zurna ile eşlik etti.

Görüntü : Abdurrahman Dulkadiroğlu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.