Yarım Bırakılan Yol Çalışması Vatandaşı Perişan Etti

GÜNDEM 08.07.2022 - 21:36, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Yarım Bırakılan Yol Çalışması Vatandaşı Perişan Etti

Ankara-Kayseri karayolunda bayram yoğunluğu yaşanıyor.Mucur'un girişinde devam eden ve bitmeyen yol çalışması nedeniyle onlarca kilometrelik kuyruk oluştu.Vatandaşlar Karayolları Genel Müdürlüğü'ne tepki gösterdi.

Kırşehir-Mucur arasında yıllardır devam eden yol çalışması vatandaşları mağdur etmeye devam ediyor.1,5 ay önce Şehitlik Parkı ve  Mucur Çamlık noktası arasında başlayan yol çalışmasının yavaş ilerlediği ve yapım işine yaklaşık 1 hafta önce ara verilmesi nedeniyle vatandaşların ve bölge esnafının büyük problem yaşadığını gündeme getirmiştik.Ayrıca yaklaşan bayram öncesi yol çalışmasının tamamlanmaması ve trafiğin tek şeritten ilerlemesi nedeniyle büyük bir mağduriyet ortaya çıkacağını belirtmiştik.     MUCUR GİRİŞİNDE ONLARCA KİLOMETRE KUYRUK OLUŞTU Mucur'un girişinde devam eden 4 kilometrelik yol çalışması nedeniyle büyükşehirlerden memleketlerine bayram geçirmek için giden vatandaşlar perişan oldu.Onlarca kilomtrelik kuyrukta bekleyen vatandaşlar , saatlerce yolun açılmasını bekledi.Birçok vatandaş, yaşanan mağduriyet nedeniyle Karayolları Genel Müdürlüğü'ne şikayet yağdırdı.Sosyal medya üzerinden, karayolları genel müdürlüğü şikayet yağmuruna tutuldu.     İŞTE O MESAJLARDAN BAZILARI - KurbanBayramı Mucur trafik felç. 1 Saatte 1 km ilerleyebildik.  - Ankara Kayseri istikameti Mucur mevkisi 10km kuyruk var. Yol yapımı sebebiyle. - Kırşehir Mucur Yolu'nda ilerlemeyen bir trafik, sonu başı olmayan bir araç yoğunluğu var. Yol çalışması diye yolu kapatmışlar, ne çalışılacak bir yol var ne de çalışan birileri, sadece çile [????] @KarayollariGM #bayram  #trafik - Bayram için memlekete doğru gidelim dedik. Kırşehir 'i geçip Mucur'a doğru inerken trafik başladı. 2 şeritli yol kapalı. Yavaş yavaş ilerlerken çakarlı bir araç çakarından sesler çıkararak ilerlemeye başladı. Arkasından da araçlar onu takip ederken emniyet şeridi de doldu. - Kırşehir mucur istikametinde. Geliş yolu komple kapatılmış. Gidiş iki yönlü. Yoğunluk mucur BP petrolden sonra bitiyor. Ama çok uzun kuyruklar var. 1.5 saat sürdü. - Yazık millete ettiğiniz zülum resmen #Mucur @KarayollariGM - Burası Kırşehir/Mucur 5 km kala tek seride düşürmüşler, 1 saattir buradayız. Arefe günü yapilacak sey mi bu ? Yapacaginiz işin ... @KarayollariGM - Sayın bakanım Kırşehir mucur arasında kilometrelerce kuyruk var. Yol yapım levhası var ama çalışan yok bundan haberiniz varmı @akaraismailoglu @UABakanligi @KarayollariGM @ankara_kusu - Mucur yolu bir saattir yavaş yavaş ilerliyoruz. İnşallah Bayram namazına yetişeceğiz bu gidişle! @UABakanligi @KarayollariGM İyi bayramlar!!! Bayram zamanı kazaya davetiyeniz için teşekkürler! - Kırşehir Mucur Yolu'nda ilerlemeyen bir trafik, sonu başı olmayan bir araç yoğunluğu var. Yol çalışması diye yolu kapatmışlar, ne çalışılacak bir yol var ne de çalışan birileri, sadece çile [????] @KarayollariGM #bayram #trafik    
Ankara-Kayseri karayolunda bayram yoğunluğu yaşanıyor.Mucur'un girişinde devam eden ve bitmeyen yol çalışması nedeniyle onlarca kilometrelik kuyruk oluştu.Vatandaşlar Karayolları Genel Müdürlüğü'ne tepki gösterdi.

Kırşehir-Mucur arasında yıllardır devam eden yol çalışması vatandaşları mağdur etmeye devam ediyor.1,5 ay önce Şehitlik Parkı ve  Mucur Çamlık noktası arasında başlayan yol çalışmasının yavaş ilerlediği ve yapım işine yaklaşık 1 hafta önce ara verilmesi nedeniyle vatandaşların ve bölge esnafının büyük problem yaşadığını gündeme getirmiştik.Ayrıca yaklaşan bayram öncesi yol çalışmasının tamamlanmaması ve trafiğin tek şeritten ilerlemesi nedeniyle büyük bir mağduriyet ortaya çıkacağını belirtmiştik.

 

 

MUCUR GİRİŞİNDE ONLARCA KİLOMETRE KUYRUK OLUŞTU

Mucur'un girişinde devam eden 4 kilometrelik yol çalışması nedeniyle büyükşehirlerden memleketlerine bayram geçirmek için giden vatandaşlar perişan oldu.Onlarca kilomtrelik kuyrukta bekleyen vatandaşlar , saatlerce yolun açılmasını bekledi.Birçok vatandaş, yaşanan mağduriyet nedeniyle Karayolları Genel Müdürlüğü'ne şikayet yağdırdı.Sosyal medya üzerinden, karayolları genel müdürlüğü şikayet yağmuruna tutuldu.

 

 

İŞTE O MESAJLARDAN BAZILARI

- KurbanBayramı Mucur trafik felç. 1 Saatte 1 km ilerleyebildik. 

- Ankara Kayseri istikameti Mucur mevkisi 10km kuyruk var. Yol yapımı sebebiyle.

- Kırşehir Mucur Yolu'nda ilerlemeyen bir trafik, sonu başı olmayan bir araç yoğunluğu var. Yol çalışması diye yolu kapatmışlar, ne çalışılacak bir yol var ne de çalışan birileri, sadece çile [????] @KarayollariGM #bayram  #trafik

- Bayram için memlekete doğru gidelim dedik. Kırşehir 'i geçip Mucur'a doğru inerken trafik başladı. 2 şeritli yol kapalı. Yavaş yavaş ilerlerken çakarlı bir araç çakarından sesler çıkararak ilerlemeye başladı. Arkasından da araçlar onu takip ederken emniyet şeridi de doldu.

- Kırşehir mucur istikametinde. Geliş yolu komple kapatılmış. Gidiş iki yönlü. Yoğunluk mucur BP petrolden sonra bitiyor. Ama çok uzun kuyruklar var. 1.5 saat sürdü.

- Yazık millete ettiğiniz zülum resmen #Mucur @KarayollariGM

- Burası Kırşehir/Mucur 5 km kala tek seride düşürmüşler, 1 saattir buradayız. Arefe günü yapilacak sey mi bu ? Yapacaginiz işin ...
@KarayollariGM

- Sayın bakanım Kırşehir mucur arasında kilometrelerce kuyruk var. Yol yapım levhası var ama çalışan yok bundan haberiniz varmı @akaraismailoglu @UABakanligi @KarayollariGM @ankara_kusu

- Mucur yolu bir saattir yavaş yavaş ilerliyoruz. İnşallah Bayram namazına yetişeceğiz bu gidişle! @UABakanligi @KarayollariGM İyi bayramlar!!! Bayram zamanı kazaya davetiyeniz için teşekkürler!

- Kırşehir Mucur Yolu'nda ilerlemeyen bir trafik, sonu başı olmayan bir araç yoğunluğu var. Yol çalışması diye yolu kapatmışlar, ne çalışılacak bir yol var ne de çalışan birileri, sadece çile [????] @KarayollariGM #bayram #trafik

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.