Yatırım Danışmanıyım Diyerek Dolandırdılar

ASAYİŞ 07.03.2024 - 22:03, Güncelleme: 07.03.2024 - 21:48
 

Yatırım Danışmanıyım Diyerek Dolandırdılar

Yatırım danışmanlığı adı altında dolandırıcılık yaptıkları belirlenen 6 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla mücadele şubesi ekipleri, sosyal medya ve telefonla kendilerini yatırım danışmanı olarak tanıtıp, vatandaşları dolandıran şüphelilere yönelik çalışma başlattı.Bu kapsamda Kırşehir, Mersin, Yalova ve Batman'da belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi. Operasyonda S.B, M.A.B, Ş.O. ve M.Y. gözaltına alındı. Adreslerdeki aramalarda cep telefonu, banka ve SIM kartları ile çok sayıda dijital materyal ele geçirildi. Kırşehir Emniyet Müdürlüğünde işlemleri tamamlanan 4 şüpheli adliyeye sevk edildi.Genişletilen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 5 zanlı daha adliyeye gönderildi. Zanlılardan M.D, A.K, M.M, M.A.B, M.Y. ve S.B. çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı, H.K, V.S. ve Ş.O. adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.
Yatırım danışmanlığı adı altında dolandırıcılık yaptıkları belirlenen 6 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla mücadele şubesi ekipleri, sosyal medya ve telefonla kendilerini yatırım danışmanı olarak tanıtıp, vatandaşları dolandıran şüphelilere yönelik çalışma başlattı.Bu kapsamda Kırşehir, Mersin, Yalova ve Batman'da belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi.

Operasyonda S.B, M.A.B, Ş.O. ve M.Y. gözaltına alındı. Adreslerdeki aramalarda cep telefonu, banka ve SIM kartları ile çok sayıda dijital materyal ele geçirildi.

Kırşehir Emniyet Müdürlüğünde işlemleri tamamlanan 4 şüpheli adliyeye sevk edildi.Genişletilen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 5 zanlı daha adliyeye gönderildi.

Zanlılardan M.D, A.K, M.M, M.A.B, M.Y. ve S.B. çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı, H.K, V.S. ve Ş.O. adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.