YGS Soruları Sızdırıldı mı ?

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.03.2017 - 09:28, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

YGS Soruları Sızdırıldı mı ?

Şanlıurfa’da, Yükseköğretime Geçiş Sınavı'nda (YGS) dijital haberleşme cihazlarıyla kopya çekmeye çalışan 5 kişi üzerlerinde düzeneklerle yakalandı. Şanlıurfa'da Yükseköğretime Geçiş Sınavında (YGS) dijital haberleşme cihazlarıyla kopya çekmeye çalışan 5 kişi, yakalandı.Emniyet Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, hafta sonu yapılan YGS'ye giren Mehmet K, İbrahim Ş, Mehmet G, Mesut T. ve Beytullah B'nin dijital haberleşme cihazları yardımıyla kopya çekmeye çalıştığı belirlendi. Gözaltına alınan ve Emniyet Müdürlüğünde sorgulanan şüphelilerin üst aramasında cep telefonları, bluetooth cihazını sabitleyen kol bandı, 4 ayakkabı tabanına gizlenmiş düzenek ve not kağıtları ele geçirildi.Şahısların, bluetooth cihazını kollarındaki serum kelebeği setinin altına gizlediği tespit edildi. YGS SORULARI SIZDIRILDI İDDİASI Şahısların üzerinden çıkan not kağıtlarında ki cevapların ygs'de ki soruların cevaplarıyla birebir aynı olduğu iddia edildi.Bu da soruların sızdırılma ihtimalini güçlendiriyor.Sosyal medya üzerinden sınavın iptal edilmesi gerektiğini savunan bazı öğrenciler, ''Kaç kişiye sızdırıldı bu cevaplar. Ne kadar paralara satıldı? Kaç kişinin ezberleyip sınava girdiğini asla bilemeyeceğiz.O nedenle sınavın iptali gerekiyor. Tek bir soru bazen 10.000 kişinin önüne atıyor seni. '' diyerek konuyu gündeme getirdiler.
Şanlıurfa’da, Yükseköğretime Geçiş Sınavı'nda (YGS) dijital haberleşme cihazlarıyla kopya çekmeye çalışan 5 kişi üzerlerinde düzeneklerle yakalandı.

Şanlıurfa'da Yükseköğretime Geçiş Sınavında (YGS) dijital haberleşme cihazlarıyla kopya çekmeye çalışan 5 kişi, yakalandı.Emniyet Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, hafta sonu yapılan YGS'ye giren Mehmet K, İbrahim Ş, Mehmet G, Mesut T. ve Beytullah B'nin dijital haberleşme cihazları yardımıyla kopya çekmeye çalıştığı belirlendi.

Gözaltına alınan ve Emniyet Müdürlüğünde sorgulanan şüphelilerin üst aramasında cep telefonları, bluetooth cihazını sabitleyen kol bandı, 4 ayakkabı tabanına gizlenmiş düzenek ve not kağıtları ele geçirildi.Şahısların, bluetooth cihazını kollarındaki serum kelebeği setinin altına gizlediği tespit edildi. YGS SORULARI SIZDIRILDI İDDİASI Şahısların üzerinden çıkan not kağıtlarında ki cevapların ygs'de ki soruların cevaplarıyla birebir aynı olduğu iddia edildi.Bu da soruların sızdırılma ihtimalini güçlendiriyor.Sosyal medya üzerinden sınavın iptal edilmesi gerektiğini savunan bazı öğrenciler, ''Kaç kişiye sızdırıldı bu cevaplar. Ne kadar paralara satıldı? Kaç kişinin ezberleyip sınava girdiğini asla bilemeyeceğiz.O nedenle sınavın iptali gerekiyor. Tek bir soru bazen 10.000 kişinin önüne atıyor seni. '' diyerek konuyu gündeme getirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.