Yılın Doktoruna Darp

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.04.2019 - 21:44, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Yılın Doktoruna Darp

Geçtiğimiz aylarda Kırşehir'de yılın doktoru olarak seçilen Uzman Dr. Mustafa Kaplan hasta yakınları tarafından darp edildi. 2 yıldır Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yapan ve günde 100'e yakın hastayı tedavi eden Gastroenteroloji Uzmanı Mustafa Kaplan'ın 2 hasta yakını tarafından darp edildiği iddia edildi.Her iki tarafta birbirinden şikayetçi olurken Mustafa Kaplan darp raporu aldı. YILIN DOKTORU SEÇİLMİŞTİ Uzman Dr. Mustafa Kaplan geçtiğimiz günlerde sağlık bakanlığının düzenlediği programda Kırşehir'de yılın doktoru olarak ödül almıştı.Kaplan hastanede endoskopi ve kolonoskopi görevini sürdürüyor. Erdem Yeşer

Geçtiğimiz aylarda Kırşehir'de yılın doktoru olarak seçilen Uzman Dr. Mustafa Kaplan hasta yakınları tarafından darp edildi.

2 yıldır Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yapan ve günde 100'e yakın hastayı tedavi eden Gastroenteroloji Uzmanı Mustafa Kaplan'ın 2 hasta yakını tarafından darp edildiği iddia edildi.Her iki tarafta birbirinden şikayetçi olurken Mustafa Kaplan darp raporu aldı.

YILIN DOKTORU SEÇİLMİŞTİ

Uzman Dr. Mustafa Kaplan geçtiğimiz günlerde sağlık bakanlığının düzenlediği programda Kırşehir'de yılın doktoru olarak ödül almıştı.Kaplan hastanede endoskopi ve kolonoskopi görevini sürdürüyor.

Erdem Yeşer

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.