Hacı Turan ve Yıldırım Kaya Liste Dışı

SİYASET 10.04.2023 - 12:07, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Hacı Turan ve Yıldırım Kaya Liste Dışı

AK Parti ve CHP'nin Ankara'daki Kırşehirli Milletvekilleri Hacı Turan ve Yıldırım Kaya liste dışı kaldılar.

28. Dönem Milletvekilliği seçimleri için partiler listelerini son gün olan 9 Nisan'da YSK'ya temsil ettiler.AK Parti ve CHP'de görev almış birçok ismin aday listesinde olmadığı görüldü.Milletvekili aday listesinde isimleri yer almayanlar arasında Kırşehir'in yakından tanıdığı isimler de var. AK Parti Ankara Milletvekili Hacı Turan, 14 Mayıs'ta yapılacak genel seçimlere girecek aday listesinde yer almadı. Aynı şekilde CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya da 28. dönem milletvekilliği için seçime gidemeyecek. Aday listesinde yer almayan 2 ismin partilerinde yeni görev alabilecekleri de belirtiliyor.
AK Parti ve CHP'nin Ankara'daki Kırşehirli Milletvekilleri Hacı Turan ve Yıldırım Kaya liste dışı kaldılar.

28. Dönem Milletvekilliği seçimleri için partiler listelerini son gün olan 9 Nisan'da YSK'ya temsil ettiler.AK Parti ve CHP'de görev almış birçok ismin aday listesinde olmadığı görüldü.Milletvekili aday listesinde isimleri yer almayanlar arasında Kırşehir'in yakından tanıdığı isimler de var.

AK Parti Ankara Milletvekili Hacı Turan, 14 Mayıs'ta yapılacak genel seçimlere girecek aday listesinde yer almadı.

Aynı şekilde CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya da 28. dönem milletvekilliği için seçime gidemeyecek.

Aday listesinde yer almayan 2 ismin partilerinde yeni görev alabilecekleri de belirtiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.