Hakan Fidan'ın İran Gezisine Damga Vuran Karesi

GÜNDEM 20.07.2022 - 01:03, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Hakan Fidan'ın İran Gezisine Damga Vuran Karesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran'daki gezi kapsamında Vladimir Putin ve İbrahim Reisi ile bir araya geldi. Erdoğan'ın konuşma yaparken arkasında Fahrettin Altun ve Hakan Fidan'ın çekilmiş olduğu bir kare ise sosyal medyada gündem oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, “Astana Formatında Yedinci Üçlü Zirve Toplantısı”nda bir araya geldi. Türkiye-İran-Rusya zirvesinden teröre ve Suriye’ye yönelik ortak açıklamalar yapıldı. İlerleyen saatlerde Erdoğan, Putin ve Reisi ile birebir görüşme gerçekleştirdi.   Bununla birlikte Erdoğan’ın basın toplantısı düzenlerken arkasında oturan Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı Hakan Fidan ve Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un bir görüntüsü sosyal medyada gündem oldu. Kaydedilen bir görüntüde, MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ın yanında telefonuyla ilgilenen Fahrettin Altun’un telefonuna baktığı görülüyor.     Bu görüntü sosyal medyada birçok kişi tarafından “Meslek hastalığı, MİT Başkanı nasıl olsa” şeklinde yorumlandı.  
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran'daki gezi kapsamında Vladimir Putin ve İbrahim Reisi ile bir araya geldi. Erdoğan'ın konuşma yaparken arkasında Fahrettin Altun ve Hakan Fidan'ın çekilmiş olduğu bir kare ise sosyal medyada gündem oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, “Astana Formatında Yedinci Üçlü Zirve Toplantısı”nda bir araya geldi. Türkiye-İran-Rusya zirvesinden teröre ve Suriye’ye yönelik ortak açıklamalar yapıldı. İlerleyen saatlerde Erdoğan, Putin ve Reisi ile birebir görüşme gerçekleştirdi.

 

Bununla birlikte Erdoğan’ın basın toplantısı düzenlerken arkasında oturan Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı Hakan Fidan ve Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un bir görüntüsü sosyal medyada gündem oldu. Kaydedilen bir görüntüde, MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ın yanında telefonuyla ilgilenen Fahrettin Altun’un telefonuna baktığı görülüyor.

 

 

Bu görüntü sosyal medyada birçok kişi tarafından “Meslek hastalığı, MİT Başkanı nasıl olsa” şeklinde yorumlandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.