Halk Süt ve Süt Ürünleri Projesi Kırşehir'de Hayata Geçiyor

GÜNDEM 29.01.2021 - 04:05, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Halk Süt ve Süt Ürünleri Projesi Kırşehir'de Hayata Geçiyor

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu Ankara'da Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş , Halk Süt, Halk Yoğurt, Halk Peynir projesi için bir araya geldi.

Yerelden kalkınma hamlesi çerçevesinde,  çiftçiyi destekleyerek vatandaşın ekonomik süt ve süt ürünleri tedarik etmelerini sağlaması amacıyla önümüzdeki günlerde Halk Süt, Halk Peynir ve Halk Yoğurt projesi Kırşehir'de de faaliyete geçecek.Şehrin muhtelif mahallelerinde kurulacak olan büfelerden Halk Ekmek ile birlikte Halk Süt, Halk Peynir ve Halk Yoğurt satışı yapılacak.Kırşehir'deki üreticilerden alınacak süt sadece şehir merkezindeki vatandaşlara değil aynı zamanda Ankara'da da vatandaşlara sunulacak.Bu çerçevede Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu , Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile bir araya geldi.     ''KIRŞEHİR'DE ÜRETİLECEK ÜRÜNLER ANKARA'DA DA SATILACAK'' Ziyaret ile ilgili açıklamada bulunan Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu , '' Çalışmalarımızda son geldik diyebiliriz.İlerleyen gümlerde Halk Süt , Halk Peynir ve Halk Yoğurt projemizi hayata geçiriyoruz.Kırşehir'deki üreticilerinden alarak işleyeceğimiz ürünleri sadece Kırşehir'de değil Ankara'da da satışa sunmayı hedefliyoruz.Bu çerçevede Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Mansur Yavaş ve Halk Ekmek Genel Müdürü Sayın Dr. Hüseyin Velioğlu ile bir araya gelerek istişarede bulunduk ve başarılı bir görüşme oldu.Üreten Kırşehir'i hep birlikte inşa ediyoruz.'' dedi. Selahattin Ekicioğlu Ziyareti Sırasında Kırşehir Kadın Girişimcileri Kooparatifi tarafından Üretilen Ürünleri Yavaş ve Velioğlu'na Hediye Etti    
Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu Ankara'da Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş , Halk Süt, Halk Yoğurt, Halk Peynir projesi için bir araya geldi.

Yerelden kalkınma hamlesi çerçevesinde,  çiftçiyi destekleyerek vatandaşın ekonomik süt ve süt ürünleri tedarik etmelerini sağlaması amacıyla önümüzdeki günlerde Halk Süt, Halk Peynir ve Halk Yoğurt projesi Kırşehir'de de faaliyete geçecek.Şehrin muhtelif mahallelerinde kurulacak olan büfelerden Halk Ekmek ile birlikte Halk Süt, Halk Peynir ve Halk Yoğurt satışı yapılacak.Kırşehir'deki üreticilerden alınacak süt sadece şehir merkezindeki vatandaşlara değil aynı zamanda Ankara'da da vatandaşlara sunulacak.Bu çerçevede Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu , Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile bir araya geldi.

 

 

''KIRŞEHİR'DE ÜRETİLECEK ÜRÜNLER ANKARA'DA DA SATILACAK''

Ziyaret ile ilgili açıklamada bulunan Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu , '' Çalışmalarımızda son geldik diyebiliriz.İlerleyen gümlerde Halk Süt , Halk Peynir ve Halk Yoğurt projemizi hayata geçiriyoruz.Kırşehir'deki üreticilerinden alarak işleyeceğimiz ürünleri sadece Kırşehir'de değil Ankara'da da satışa sunmayı hedefliyoruz.Bu çerçevede Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Mansur Yavaş ve Halk Ekmek Genel Müdürü Sayın Dr. Hüseyin Velioğlu ile bir araya gelerek istişarede bulunduk ve başarılı bir görüşme oldu.Üreten Kırşehir'i hep birlikte inşa ediyoruz.'' dedi.

Selahattin Ekicioğlu Ziyareti Sırasında Kırşehir Kadın Girişimcileri Kooparatifi tarafından Üretilen Ürünleri Yavaş ve Velioğlu'na Hediye Etti

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.