Hasan Aydoğan Dedeli'de Toprağa Verildi

GÜNDEM 11.06.2022 - 21:00, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Hasan Aydoğan Dedeli'de Toprağa Verildi

Kız arkadaşı Şeyma Demir (18) ile cinayete kurban giden ve 77 gündür devam eden arama çalışmalarının ardından cansız bedenine ulaşılan Hasan Aydoğan (21), köyü Dedeli'de toprağa verildi.

25 Mart'ta Kırşehir Merkez'deki Ağbayır mevkiinde otomobili terk edilmiş halde bulunan Hasan Aydoğan'ın kız arkadaşı Şeyma Demir ile birlikte Kızılırmak kenarında öldürülerek nehre atıldığı ortaya çıkmıştı.Kırşehir Belediyesi'nde 8 yıldır güvenlik görevlisi olarak çalışan Sami Aydoğan ve Şefik Ekici tarafından öldürülen talihsiz gençlerden Şeyma Demir'in cansız bedenine 1 gün sonra ulaşılmış ancak Hasan Aydoğan arama çalışmalarına rağmen bir türlü bulunamamıştı.   ÇOBAN BULDU Arama kurtarma ekipleri tarafından 77 gündür aranan Hasan Aydoğan, bölgede çobanlık yapan Hızır İlyas Aydemir tarafından bulunmuştu.Aydemir, yemek yediği sırada Sarıyahşi Köprüsü'nün taşıyıcı kolonuna sıkışan cesedi gördü ve hemen jandarmaya haber verdi.Sıkıştığı yerden çıkarılan ceset adli tıp morguna gönderilmiş ve cesedin kayıp Hasan Aydoğan'a ait olduğu tespit edilmişti.   ŞEYMA'NIN MEZARINA GÖTÜRÜLDÜ Kırşehir'e gelen cenaze aracı ilk olarak öldürüldükten 3 gün sonra Kızılırmak'ta cesedi bulunan ve Akçağıl Köyü'nde defnedilen Şeyma Demir'in mezarına geldi. Mezarlıkta dua edilmesinin ardından Hasan'ın cenazesi Dedeli Köyü mezarlığına götürüldü.      DEDELİ'DE TOPRAĞA VERİLDİ Köy camisinde kılınan cenaze namazına, Vali Hüdayar Mete Buhara,Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, AK Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli, CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan,  İl Emniyet Müdürü Murat Türesin, İl Jandarma Komutanı Albay Sadık Gülecen, siyasi parti temsilcileri, daire müdürleri, Hasan Aydoğan'ın yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Hasan Aydoğan'ın annesi Döne Aydoğan, oğlunun tabutuna sarılarak "Ciğerimi yaktın Hasan'ım. Beni yavrumdan ayırdılar" dedi. Kılınan cenaze namazının ardından Hasan Aydoğan'ın cenazesi köy mezarlığında toprağa verildi.
Kız arkadaşı Şeyma Demir (18) ile cinayete kurban giden ve 77 gündür devam eden arama çalışmalarının ardından cansız bedenine ulaşılan Hasan Aydoğan (21), köyü Dedeli'de toprağa verildi.

25 Mart'ta Kırşehir Merkez'deki Ağbayır mevkiinde otomobili terk edilmiş halde bulunan Hasan Aydoğan'ın kız arkadaşı Şeyma Demir ile birlikte Kızılırmak kenarında öldürülerek nehre atıldığı ortaya çıkmıştı.Kırşehir Belediyesi'nde 8 yıldır güvenlik görevlisi olarak çalışan Sami Aydoğan ve Şefik Ekici tarafından öldürülen talihsiz gençlerden Şeyma Demir'in cansız bedenine 1 gün sonra ulaşılmış ancak Hasan Aydoğan arama çalışmalarına rağmen bir türlü bulunamamıştı.

 

ÇOBAN BULDU

Arama kurtarma ekipleri tarafından 77 gündür aranan Hasan Aydoğan, bölgede çobanlık yapan Hızır İlyas Aydemir tarafından bulunmuştu.Aydemir, yemek yediği sırada Sarıyahşi Köprüsü'nün taşıyıcı kolonuna sıkışan cesedi gördü ve hemen jandarmaya haber verdi.Sıkıştığı yerden çıkarılan ceset adli tıp morguna gönderilmiş ve cesedin kayıp Hasan Aydoğan'a ait olduğu tespit edilmişti.

 

ŞEYMA'NIN MEZARINA GÖTÜRÜLDÜ

Kırşehir'e gelen cenaze aracı ilk olarak öldürüldükten 3 gün sonra Kızılırmak'ta cesedi bulunan ve Akçağıl Köyü'nde defnedilen Şeyma Demir'in mezarına geldi. Mezarlıkta dua edilmesinin ardından Hasan'ın cenazesi Dedeli Köyü mezarlığına götürüldü. 

 

 

DEDELİ'DE TOPRAĞA VERİLDİ

Köy camisinde kılınan cenaze namazına, Vali Hüdayar Mete Buhara,Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, AK Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli, CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan,  İl Emniyet Müdürü Murat Türesin, İl Jandarma Komutanı Albay Sadık Gülecen, siyasi parti temsilcileri, daire müdürleri, Hasan Aydoğan'ın yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Hasan Aydoğan'ın annesi Döne Aydoğan, oğlunun tabutuna sarılarak "Ciğerimi yaktın Hasan'ım. Beni yavrumdan ayırdılar" dedi. Kılınan cenaze namazının ardından Hasan Aydoğan'ın cenazesi köy mezarlığında toprağa verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.