Hasan Aydoğan'ı Arama Çalışmaları 15. Gününde

GÜNDEM 08.04.2022 - 22:17, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Hasan Aydoğan'ı Arama Çalışmaları 15. Gününde

15 gündür kayıp olan ve öldürüldüğü belirlenen Hasan Aydoğan'ı arama çalışmaları henüz sonuçlandırılmadı.Çalışmalar helikopter desteği de eklenerek devam ediyor.

Kız arkadaşı Şeymda Demir ile birlikte Sami Aydoğan ve Şefik Ekici tarafından Kızılırmak kenarına götürülerek öldürülen ve ardından da Kızılırmak'a atılan Hasan Aydoğan'a henüz ulaşılamadı.     AFAD, Umke, Jandarma ve polis sualtı ekiplerince devam eden arama çalışmalara çevre illerden gelen ekipler de katılırken drone ve sualtı kameraları gibi ileri teknoloji cihazları da kullanıluyor.     Bölgedeki balıkçıların da katıldığı arama çalışmalarına bugün de Jandarma Genel Komutanlığınca görevlendirilen helikopter katıldı.     Vali İbrahim Akın’ın bizzat katılımıyla yapılan arama çalışmalarına Kızılırmak ve Hirfanlı Barajı yatağında devam edildi.     ''BİZİ ACIMIZLA BAŞ BAŞA BIRAKIN''  Sedat Aydoğan asılsız haberlere tepki göstererek ''Evladımız kaybolalı 15 gün oldu. Arama çalışmaları devam ediyor. Oğlum halen bulunamadı. Ancak bizi 'bulundu' diye asılsız haberlerle lütfen oyalamayın. Bizi acımızla baş başa bırakın. Devletimiz canla başla çalışmalarını sürdürüyor'' ifadelerini kullandı.     ''YALAN HABERLER YAPMAYIN'' Hasan Aydoğan'ın yakını Ali Özcan ise, 'Devletimiz elinden gelen her şeyi yapıyor. Ama herhangi bir sonuca erişemedik. Onlar da erişmek için elinden geleni yaparken yalan yanlış haberlerle lütfen bizleri oyalamayın. Bizi arayıp, yok Hasan bulundu, yok ayağı bulundu, kolu bulundu diyerek bizim acımızı daha da yükseltmeyin. Biz zaten kendi derdimizdeyiz. Böyle yalan haberler yapmayın. Biz çocuğumuzu bulamadık" ifadelerini kullandı.    
15 gündür kayıp olan ve öldürüldüğü belirlenen Hasan Aydoğan'ı arama çalışmaları henüz sonuçlandırılmadı.Çalışmalar helikopter desteği de eklenerek devam ediyor.

Kız arkadaşı Şeymda Demir ile birlikte Sami Aydoğan ve Şefik Ekici tarafından Kızılırmak kenarına götürülerek öldürülen ve ardından da Kızılırmak'a atılan Hasan Aydoğan'a henüz ulaşılamadı.

 

 

AFAD, Umke, Jandarma ve polis sualtı ekiplerince devam eden arama çalışmalara çevre illerden gelen ekipler de katılırken drone ve sualtı kameraları gibi ileri teknoloji cihazları da kullanıluyor.

 

 

Bölgedeki balıkçıların da katıldığı arama çalışmalarına bugün de Jandarma Genel Komutanlığınca görevlendirilen helikopter katıldı.

 

 

Vali İbrahim Akın’ın bizzat katılımıyla yapılan arama çalışmalarına Kızılırmak ve Hirfanlı Barajı yatağında devam edildi.

 

 

''BİZİ ACIMIZLA BAŞ BAŞA BIRAKIN''

 Sedat Aydoğan asılsız haberlere tepki göstererek ''Evladımız kaybolalı 15 gün oldu. Arama çalışmaları devam ediyor. Oğlum halen bulunamadı. Ancak bizi 'bulundu' diye asılsız haberlerle lütfen oyalamayın. Bizi acımızla baş başa bırakın. Devletimiz canla başla çalışmalarını sürdürüyor'' ifadelerini kullandı.

 

 

''YALAN HABERLER YAPMAYIN''

Hasan Aydoğan'ın yakını Ali Özcan ise, 'Devletimiz elinden gelen her şeyi yapıyor. Ama herhangi bir sonuca erişemedik. Onlar da erişmek için elinden geleni yaparken yalan yanlış haberlerle lütfen bizleri oyalamayın. Bizi arayıp, yok Hasan bulundu, yok ayağı bulundu, kolu bulundu diyerek bizim acımızı daha da yükseltmeyin. Biz zaten kendi derdimizdeyiz. Böyle yalan haberler yapmayın. Biz çocuğumuzu bulamadık" ifadelerini kullandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.