Hasan Aydoğan'ı Arama Çalışmaları Devam Ediyor

ASAYİŞ 30.03.2022 - 12:43, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Hasan Aydoğan'ı Arama Çalışmaları Devam Ediyor

Kırşehir'de Şefik Ekici ve Sami Aydoğan tarafından kız arkadaşı Şeyma Demir iel birlikte vahşice katledilen Hasan Aydoğan'ı arama çalışmaları devam ediyor.

24 Mart Perşembe günü saat 14:00 sıralarında araçları şehir merkezine 3 km uzaklıktaki ağbayır mevkiinde bulunan Hasan Aydoğan (21) ve kız arkadaşı Şeyma Demir’den (18) haber alınamamıştı.Telefonları ve kişisel eşyaları da araçlarında bulunan gençlerle ilgili arama çalışmaları başlatılmıştı.Olayı derinleştiren İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri gençlerin 2 kişi tarafından bir araca bindirilerek götürüldüğünü tespit etti.Yapılan tahkikatın ardından Kırşehir Belediyesi'nde güvenlik görevlisi olarak çalışan Şefik Ekici ve Sami Aydoğan'ın gençleri Kızılırmak kenarında işkence ettikten sonra öldürdüğü ve Kızılırmak'a attığı belirlendi.Gözaltına alınan şahıslardan alınan bilgiye göre arama çalışmaları başlatan ekipler genç kızın cansız bedenine ulaştı ancak Hasan Aydoğan'a henüz ulaşılamadı.     ARAMA ÇALIŞMALARI BARAJA KAYDIRILDI Vahşice katledilen Hasan Aydoğan'ın cesedi olayın üzerinden yaklaşık 1 hafta geçmesine rağmen hala bulunamadı.Olayın gerçekleştiği noktada başlatılan arama çalışmaları neticesinde ırmak bölümünün tamamının tarandığı belirtilirken, arama çalışmalarının baraj kısmına da kaydırıldığı ve dalgıçların arama çalışmalarının devam ettiği belirtildi.Hasan'ın babası Sedat Aydoğan ise daha önce yaptığı açıklamada ekiplerin az olduğunu ve çocuklarına bu nedenle ulaşamadıklarını belirterek  Cumhurbaşkanı'ndan yardım istemişti.   Kırşehir AFAD ekipleri ve Jandarma Arama Kurtarma ekipleri yoğun bir şekilde çalışarak Hasan Aydoğan'ın cansız bedenine ulaşmaya çalışıyor.
Kırşehir'de Şefik Ekici ve Sami Aydoğan tarafından kız arkadaşı Şeyma Demir iel birlikte vahşice katledilen Hasan Aydoğan'ı arama çalışmaları devam ediyor.

24 Mart Perşembe günü saat 14:00 sıralarında araçları şehir merkezine 3 km uzaklıktaki ağbayır mevkiinde bulunan Hasan Aydoğan (21) ve kız arkadaşı Şeyma Demir’den (18) haber alınamamıştı.Telefonları ve kişisel eşyaları da araçlarında bulunan gençlerle ilgili arama çalışmaları başlatılmıştı.Olayı derinleştiren İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri gençlerin 2 kişi tarafından bir araca bindirilerek götürüldüğünü tespit etti.Yapılan tahkikatın ardından Kırşehir Belediyesi'nde güvenlik görevlisi olarak çalışan Şefik Ekici ve Sami Aydoğan'ın gençleri Kızılırmak kenarında işkence ettikten sonra öldürdüğü ve Kızılırmak'a attığı belirlendi.Gözaltına alınan şahıslardan alınan bilgiye göre arama çalışmaları başlatan ekipler genç kızın cansız bedenine ulaştı ancak Hasan Aydoğan'a henüz ulaşılamadı.

 

 

ARAMA ÇALIŞMALARI BARAJA KAYDIRILDI

Vahşice katledilen Hasan Aydoğan'ın cesedi olayın üzerinden yaklaşık 1 hafta geçmesine rağmen hala bulunamadı.Olayın gerçekleştiği noktada başlatılan arama çalışmaları neticesinde ırmak bölümünün tamamının tarandığı belirtilirken, arama çalışmalarının baraj kısmına da kaydırıldığı ve dalgıçların arama çalışmalarının devam ettiği belirtildi.Hasan'ın babası Sedat Aydoğan ise daha önce yaptığı açıklamada ekiplerin az olduğunu ve çocuklarına bu nedenle ulaşamadıklarını belirterek  Cumhurbaşkanı'ndan yardım istemişti.

 

Kırşehir AFAD ekipleri ve Jandarma Arama Kurtarma ekipleri yoğun bir şekilde çalışarak Hasan Aydoğan'ın cansız bedenine ulaşmaya çalışıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.