Hasan Aydoğan'ın Cansız Bedenine Ulaşıldı

GÜNDEM 09.06.2022 - 13:22, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Hasan Aydoğan'ın Cansız Bedenine Ulaşıldı

Kız arkadaşı ile birlikte kaybolan ve cinayete kurban gittiği belirlenen Hasan Aydoğan'ın cansız bedeninin 77 günlük sürenin ardından bulunduğu bildirildi.

25 Mart'ta ağbayır mevkiinde aracı terk edilmiş şekilde bulunan Hasan Aydoğan ve kız arkadaşı Şeyma Demir'in hunharca katledildiği ortaya çıkmıştı.Cinayetin ardından 1 gün sonra Şeyma Demir'in (18) cenazesine ulaşılırken yaklaşık 77 gündür devam eden aramalara rağmen 21 yaşındaki Hasan Aydoğan'ın cenazesine bir türlü ulaşılamamıştı.   CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI Ekiplerin devam eden arama çalışmaları neticesinde Hasan Aydoğan'ın cansız bedeninin, Sarıyahşi Köprüsünün taşıyıcı kolonlarından birisinin dibinde bulunduğu bildirildi.Bulunan cesedin Hasan Aydoğan'a ait olup olmadığı ise yapılacak otopsinin ardından netlik kazanacak.       KÖPRÜNÜN AYAĞINA SIKIŞTIĞINI GÖRDÜ Hasan Aydoğan'a ait olduğu belirlenen cesedi bulan kişinin o sırada orada yemek yiyen Hızır İlyas Aydemir olduğu öğrenildi.Aydemir'in köprü ayağına sıkışan cesedi gördükten sonra hemen jandarmaya haber veerdi.İhbarın ardından olay yerine AFAD, sağlık, Ankara'dan gelen Jandarma Sualtı Arama Kurtarma ekipleri, JAK, Jandarma Olay Yeri İnceleme ekipleri sevk edildi. Ekipler, cesedi sıkıştığı yerden çıkartmak için çalışmalara başlarken bölgeye incelemelerde bulunmak üzere Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara, İl Jandarma Komutanı Albay Sadık Gülecen, İl Emniyet Müdürü Murat Türesin de geldi.  
Kız arkadaşı ile birlikte kaybolan ve cinayete kurban gittiği belirlenen Hasan Aydoğan'ın cansız bedeninin 77 günlük sürenin ardından bulunduğu bildirildi.

25 Mart'ta ağbayır mevkiinde aracı terk edilmiş şekilde bulunan Hasan Aydoğan ve kız arkadaşı Şeyma Demir'in hunharca katledildiği ortaya çıkmıştı.Cinayetin ardından 1 gün sonra Şeyma Demir'in (18) cenazesine ulaşılırken yaklaşık 77 gündür devam eden aramalara rağmen 21 yaşındaki Hasan Aydoğan'ın cenazesine bir türlü ulaşılamamıştı.

 

CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

Ekiplerin devam eden arama çalışmaları neticesinde Hasan Aydoğan'ın cansız bedeninin, Sarıyahşi Köprüsünün taşıyıcı kolonlarından birisinin dibinde bulunduğu bildirildi.Bulunan cesedin Hasan Aydoğan'a ait olup olmadığı ise yapılacak otopsinin ardından netlik kazanacak.

 

 

 

KÖPRÜNÜN AYAĞINA SIKIŞTIĞINI GÖRDÜ

Hasan Aydoğan'a ait olduğu belirlenen cesedi bulan kişinin o sırada orada yemek yiyen Hızır İlyas Aydemir olduğu öğrenildi.Aydemir'in köprü ayağına sıkışan cesedi gördükten sonra hemen jandarmaya haber veerdi.İhbarın ardından olay yerine AFAD, sağlık, Ankara'dan gelen Jandarma Sualtı Arama Kurtarma ekipleri, JAK, Jandarma Olay Yeri İnceleme ekipleri sevk edildi. Ekipler, cesedi sıkıştığı yerden çıkartmak için çalışmalara başlarken bölgeye incelemelerde bulunmak üzere Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara, İl Jandarma Komutanı Albay Sadık Gülecen, İl Emniyet Müdürü Murat Türesin de geldi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.