Hayatını Tehlikeye Attı Faciayı Önledi
Yerköy'de meydana gelen kazada faciadan dönüldü.Kaza yapan kamyonetin plakasız, muayenesiz ve sigortasız olarak Çiçekdağı Belediyesi için çalıştığı iddia edildi.
Kaza Çiçekdağı merkeze 150 metre mesafedeki Muhammet Ali Ocak İlköğretim Okulunda meydana geldi.İddiya göre plakası, muayenesi ve sigortası olmayan kamyon Çiçekdağı Belediyesi bünyesinde çalıştırılıyordu.Kamyon Şoförü F.Ç. kullanmak istemediği araçla seyir halinde iken kamyonetin freni patladı.Kontrolden çıkan aracın öğrencilere çarpmasını önlemek isteyen şoför, direksiyonu kırınca seyir halindeki başka araca çarptı.Kamyon daha sonra duvarak çarparak devrildi.
Kazada kamyonun şoförü F.Ç. ağır yaralaı olarak Yozgat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.Kamyon şoförünün öğrencilere çarpmamak için kendi hayatını tehlikeye atması faciayı önledi.



Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
Gözden Kaçmasın
Kırşehir'de her 100 kişiye 138 sığır düşüyor
Görüntüle →Son Yazıları
- Cesaretin Var mı Sayın Vekil ?
- Başka Çare Kalmadı
- Kulak Vermediğin Kırşehir Kamuoyu Seni Devre Dışı Bırakır
- Çin'in Şeytani Soykırım Planı
- Kırşehir'e Millet Bahçesi Gerekir mi ?
- ''Kırşehir'e Yeni Hastane'' Gerçeği
- Hata Kendilerinde Değil Kırşehirdeymiş !
- Devlet Fabrika Kurar mı ?
- AK Parti Üçlü Ayrımda
- Kırşehir'de AK Parti'nin Kaderini Belirleyecek Seçim
İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
Mucur'da kayıp alarmı mutlu sonla bitti




Son Haberler
Kırköy Kervansaray Engelsiz Yaşam Merkezi’nde Karne Heyecanı



