İbb Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Covid-19 Testi Pozotof

GÜNDEM 24.10.2020 - 12:51, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

İbb Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Covid-19 Testi Pozotof

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun corona virüsü testinin pozitif çıktığı duyuruldu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sözcüsü Murat Ongun “İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu'nun Covid-19 testi pozitif çıkmıştır. Hastanede tedavi süreci başlayan Başkanımızın sağlık durumu iyidir. Kamuoyunun bilgisine sunarız” açıklamasını yaptı.   EKREM İMAMOĞLU'DAN İLK AÇIKLAMA    Ekrem İmamoğlu ise hastane odasından çektiği bir videoyu “Covid 19 testim pozitif çıktı, tedavi sürecim başladı. Sağlık durumum şu an iyi, ilgi gösteren herkese teşekkürler. Sağlığınıza ve önlemlere mutlaka dikkat edin, hepinizi seviyorum” notuyla sosyal medya hesabından paylaştı.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun corona virüsü testinin pozitif çıktığı duyuruldu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sözcüsü Murat Ongun “İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu'nun Covid-19 testi pozitif çıkmıştır. Hastanede tedavi süreci başlayan Başkanımızın sağlık durumu iyidir. Kamuoyunun bilgisine sunarız” açıklamasını yaptı.

 

EKREM İMAMOĞLU'DAN İLK AÇIKLAMA 

 

Ekrem İmamoğlu ise hastane odasından çektiği bir videoyu “Covid 19 testim pozitif çıktı, tedavi sürecim başladı. Sağlık durumum şu an iyi, ilgi gösteren herkese teşekkürler. Sağlığınıza ve önlemlere mutlaka dikkat edin, hepinizi seviyorum” notuyla sosyal medya hesabından paylaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.