İcra Borçlarının Silinmesi Kararının Detayları Belli Oldu

GÜNDEM 05.09.2022 - 23:59, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

İcra Borçlarının Silinmesi Kararının Detayları Belli Oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabine toplantısının ardından konuşarak icra takibi düzenlemesinin detaylarını açıkladı.

Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, icra takibindeki 2 bin lira ve altındaki borçların tasfiye edileceğini duyurdu.   Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki gerçekleştirilen Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu.   Yaklaşık iki saat süren toplantının ardından halka seslenen Erdoğan, icra takibindeki 2 bin lira ve altındaki borçların tasfiye edileceğini açıklayarak, 5,5 milyon yurttaşın icra takibinden kurtulacağını belirtti.   Erdoğan yaptığı açıklamada "Vatandaşlarımızın bir kısmını icra takibine uğramasına yol açan 2 bin lira ve altındaki borçları tasfiye ediyoruz. 15 Ağustos 2022 tarihinden önce icra takibi başlatılmış 2 bin lira ve altındaki alacakların gider gösterilerek vergiden düşürülmesi ve tasfiyesini sağlıyoruz" diyen Erdoğan, "Varlık yönetim şirketlerine devredilmiş alacaklar da buna dahildir. Yaklaşık 10 milyon dosya ve 5,5 milyon vatandaşımız icra takibinden kurtulmuş olacaktır" ifadelerine yer verdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabine toplantısının ardından konuşarak icra takibi düzenlemesinin detaylarını açıkladı.

Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, icra takibindeki 2 bin lira ve altındaki borçların tasfiye edileceğini duyurdu.

 

Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki gerçekleştirilen Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu.

 

Yaklaşık iki saat süren toplantının ardından halka seslenen Erdoğan, icra takibindeki 2 bin lira ve altındaki borçların tasfiye edileceğini açıklayarak, 5,5 milyon yurttaşın icra takibinden kurtulacağını belirtti.

 

Erdoğan yaptığı açıklamada "Vatandaşlarımızın bir kısmını icra takibine uğramasına yol açan 2 bin lira ve altındaki borçları tasfiye ediyoruz. 15 Ağustos 2022 tarihinden önce icra takibi başlatılmış 2 bin lira ve altındaki alacakların gider gösterilerek vergiden düşürülmesi ve tasfiyesini sağlıyoruz" diyen Erdoğan, "Varlık yönetim şirketlerine devredilmiş alacaklar da buna dahildir. Yaklaşık 10 milyon dosya ve 5,5 milyon vatandaşımız icra takibinden kurtulmuş olacaktır" ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.