İhya Ettik Denilen Kaman'daki Yol Yapım Çalışmaları Vatandaşı Çileden Çıkardı

GÜNDEM 13.10.2022 - 07:00, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

İhya Ettik Denilen Kaman'daki Yol Yapım Çalışmaları Vatandaşı Çileden Çıkardı

Mustafa Kendirli'nin ihya ettik dediği Kaman'daki vatandaşların yol çilesi bitmiyor.Sıcak asfalt yerine zift ile yapışkanlık özelliği kazandırılan mıcırın şehir merkezine serilmesi vatandaşı çileden çıkardı.

AK Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli Kırşehir'i kastederek belediye hizmetine doyduğunu ve bu nedenle yerel seçimlerin ardından MHP'den AK Parti'ye geçen Kaman, Mucur ve Çiçekdağı İlçeleri'ni ihya ettik demişti ancak Mucur'un ardından Kaman Belediyesi'nin de sınıfta kaldığı ortaya çıktı.   Kaman'daki yollara atılan sözde asfalt    ''BAŞKANIM SİZ YAPSANIZ BİR ZAHMET'' Kırşehir Belediyesi'nin yol yapım çalışmaları ile ilgili yorumda bulunan Kaman'daki bir vatandaş Selahattin Ekicioğlu'na seslenerek , ''Başkanım Kaman ilçesinde yollar berbat. Kaman Belediyesinin yapacağı falan yok. Birde Kaman ilçesinin yollarını yapsanız bir zahmet'' ifadelerini kullandı.   Şehir Merkezindeki Yollara Serilen Sözde Asfalt, Hoş Bir Görüntü de Oluşturmuyor   ''KAMAN 20 YIL GERİYE GİTMİŞ DEMEKTİR'' Şehir merkezindeki pazar yerine sıcak asfalt yerine ziftli mıcır serdiren Kaman Belediyesi'ne tepki gösteren bir vatandaş ise '' Sene 2022 olmuş çakıl atılıyorsa demek ki Kaman 20 yıl geriden geliyor demektir kimse kusura bakmasın'' diyerek duruma tepki gösterdi.   Kaman Halkı, Kombi Aracıyla Gerçekleştirilen Yol Çalışmalarından Memnun Olmadığını Belirtiyor   ''UYDURUK SANATÇILARA TONLA PARA AKITIYORLAR AMA KONU YOL OLUNCA ...'' Kaman'ın yol problemleri sıcak asfalt ile değil kısa vadede çözüm üreten konforlu yol imkanı sunmayan kombi asfalt makinesi ile gideriliyor.Mıcıra yapışkan özellik kazandırmak için az miktarda zift kullanılarak hazırlanan karışım şehir merkezindeki yollara seriliyor.Bu durum karşısında tepkisini dile getiren bir başka vatandaş da '' Ceviz festivalinde uyduruk sanatçılara tonla para akıttılar ama konu yol olunca nereden kısacaklarını şaşırıyorlar'' dedi.   Başkan Necati Çolak, Yollara Serilen Malzemeyi Böyle İnceledi   ''İHYA OLAN KIRŞEHİR'' Kamanlı bir diğer vatandaş da Mustafa Kendirli'nin ''İhya Ettik'' sözlerine tepki göstererek , '' Milletvekilimizin Kaman'dan haberdar olduğunu düşünmüyorum.Vaziyet gerçekten çok kötü.Her yer delik deşik.Kaman Durağı'nda beklerken Kırşehir'deki Hoca Ahmed Yesevi Caddesi'ni bir gezeyim dedim ve yapılan çalışmayı gördüm.Ekicioğlu Kırşehir'i gerçekten ihya ediyor.Bizim ihya falan olduğumuz yok'' mesajını iletti.
Mustafa Kendirli'nin ihya ettik dediği Kaman'daki vatandaşların yol çilesi bitmiyor.Sıcak asfalt yerine zift ile yapışkanlık özelliği kazandırılan mıcırın şehir merkezine serilmesi vatandaşı çileden çıkardı.

AK Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli Kırşehir'i kastederek belediye hizmetine doyduğunu ve bu nedenle yerel seçimlerin ardından MHP'den AK Parti'ye geçen Kaman, Mucur ve Çiçekdağı İlçeleri'ni ihya ettik demişti ancak Mucur'un ardından Kaman Belediyesi'nin de sınıfta kaldığı ortaya çıktı.

 

Kaman'daki yollara atılan sözde asfalt 

 

''BAŞKANIM SİZ YAPSANIZ BİR ZAHMET''

Kırşehir Belediyesi'nin yol yapım çalışmaları ile ilgili yorumda bulunan Kaman'daki bir vatandaş Selahattin Ekicioğlu'na seslenerek , ''Başkanım Kaman ilçesinde yollar berbat. Kaman Belediyesinin yapacağı falan yok. Birde Kaman ilçesinin yollarını yapsanız bir zahmet'' ifadelerini kullandı.

 

Şehir Merkezindeki Yollara Serilen Sözde Asfalt, Hoş Bir Görüntü de Oluşturmuyor

 

''KAMAN 20 YIL GERİYE GİTMİŞ DEMEKTİR''

Şehir merkezindeki pazar yerine sıcak asfalt yerine ziftli mıcır serdiren Kaman Belediyesi'ne tepki gösteren bir vatandaş ise '' Sene 2022 olmuş çakıl atılıyorsa demek ki Kaman 20 yıl geriden geliyor demektir kimse kusura bakmasın'' diyerek duruma tepki gösterdi.

 

Kaman Halkı, Kombi Aracıyla Gerçekleştirilen Yol Çalışmalarından Memnun Olmadığını Belirtiyor

 

''UYDURUK SANATÇILARA TONLA PARA AKITIYORLAR AMA KONU YOL OLUNCA ...''

Kaman'ın yol problemleri sıcak asfalt ile değil kısa vadede çözüm üreten konforlu yol imkanı sunmayan kombi asfalt makinesi ile gideriliyor.Mıcıra yapışkan özellik kazandırmak için az miktarda zift kullanılarak hazırlanan karışım şehir merkezindeki yollara seriliyor.Bu durum karşısında tepkisini dile getiren bir başka vatandaş da '' Ceviz festivalinde uyduruk sanatçılara tonla para akıttılar ama konu yol olunca nereden kısacaklarını şaşırıyorlar'' dedi.

 

Başkan Necati Çolak, Yollara Serilen Malzemeyi Böyle İnceledi

 

''İHYA OLAN KIRŞEHİR''

Kamanlı bir diğer vatandaş da Mustafa Kendirli'nin ''İhya Ettik'' sözlerine tepki göstererek , '' Milletvekilimizin Kaman'dan haberdar olduğunu düşünmüyorum.Vaziyet gerçekten çok kötü.Her yer delik deşik.Kaman Durağı'nda beklerken Kırşehir'deki Hoca Ahmed Yesevi Caddesi'ni bir gezeyim dedim ve yapılan çalışmayı gördüm.Ekicioğlu Kırşehir'i gerçekten ihya ediyor.Bizim ihya falan olduğumuz yok'' mesajını iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.