İkisinin de Üstü Çizildi

SİYASET 09.04.2023 - 22:38, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

İkisinin de Üstü Çizildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Eski Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ve mevcut milletvekili Mustafa Kendirli'nin milletvekilliği adaylığına onay vermedi.

2018 seçimlerinde en yakın arkadaşı Mustafa Kendirli'nin milletvekilliği için mücadele veren ve hiç şans verilmediği halde Mustafa Kendirli'yi 1. sıradan milletvekili adayı olmasını sağlayan Kırşehir Eski Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, 2019 yerel seçimlerinde CHP'li Selahattin Ekicioğlu'na karşı yerel seçimleri kaybetmişti.Bahçeci'nin kaybetmesinin en büyük sebepleri arasında Mustafa Kendirli'yi milletvekilliği noktasında desteklemesi gösterildi.   Kırşehir AK Parti Milletvekili Mustafa Kendirli ise gerek yaptığı açıklamalarla gerekse Kırşehir Merkezi dışlayan tavırlarıyla kamuoyunun oldukça tepkisini çekti.Döneminde birçok projenin askıya alınması ve plansız programsız bir takım girişimlerde bulunması da Kırşehirlilerin bardağını taşıran son damla oldu.Mustafa Kendirli adını en başarısız Kırşehir Milletvekilleri arasına yazdırdı.   14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan genel seçimlerde Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ile birlikte Mustafa Kendirli de Milletvekili aday adaylığı için başvurdu.Ancak Yaşar Bahçeci'yi AK Parti teşkilatı, Mustafa Kendirli'yi de Kırşehir Halkı istemiyordu.Sonuç olarak Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan aday belirleme sürecinde her ikisinin de üstünü çizdi.  
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Eski Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ve mevcut milletvekili Mustafa Kendirli'nin milletvekilliği adaylığına onay vermedi.

2018 seçimlerinde en yakın arkadaşı Mustafa Kendirli'nin milletvekilliği için mücadele veren ve hiç şans verilmediği halde Mustafa Kendirli'yi 1. sıradan milletvekili adayı olmasını sağlayan Kırşehir Eski Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, 2019 yerel seçimlerinde CHP'li Selahattin Ekicioğlu'na karşı yerel seçimleri kaybetmişti.Bahçeci'nin kaybetmesinin en büyük sebepleri arasında Mustafa Kendirli'yi milletvekilliği noktasında desteklemesi gösterildi.

 

Kırşehir AK Parti Milletvekili Mustafa Kendirli ise gerek yaptığı açıklamalarla gerekse Kırşehir Merkezi dışlayan tavırlarıyla kamuoyunun oldukça tepkisini çekti.Döneminde birçok projenin askıya alınması ve plansız programsız bir takım girişimlerde bulunması da Kırşehirlilerin bardağını taşıran son damla oldu.Mustafa Kendirli adını en başarısız Kırşehir Milletvekilleri arasına yazdırdı.

 

14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan genel seçimlerde Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ile birlikte Mustafa Kendirli de Milletvekili aday adaylığı için başvurdu.Ancak Yaşar Bahçeci'yi AK Parti teşkilatı, Mustafa Kendirli'yi de Kırşehir Halkı istemiyordu.Sonuç olarak Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan aday belirleme sürecinde her ikisinin de üstünü çizdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.