Isparta'dan 1 Puan İle Dönen Kırşehir Kafilesi Büyük Tehlike Atlattı

SPOR 25.10.2021 - 09:40, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Isparta'dan 1 Puan İle Dönen Kırşehir Kafilesi Büyük Tehlike Atlattı

Isparta deplasmanından 1 puanla dönen Kırşehir Belediyespor büyük bir facianın eşiğinden döndü.

TFF 2. ligin 8. haftasında Isparta deplasmanında Isparta 32 Spor ile 0-0 berabere kalan Kırşehir Belediyespor 1 puan ile döndü ve 14 puan ile 4. sıraya yükseldi.Isparta desplamanından 1 puan alarak Kırşehir'e dönen takımı taşıyan otobüs Isparta'ya bağlı gelendost mevkiinde arızalandı.Alınan bilgiye göre takımı taşıyan otobüsün frenleri problem meydana geldi ancak arızanın meydana geldiği otobüs herhangi bir faciaya neden olmadan durduruldu ve bakıma alındı.Öte yandan otobüs arızası nedeniyle yeşil beyazlı takım Isparta'da 1 gün daha ağırlandı.Kırşehir Belediyespor yönetimi ise Isparta 32 Spor futbol kulübü başkanı Atakan Yazgan'a teşekkür mesajı yayınladı.   Kırşehir Belediyespor'dan Açıklama : Konu ile ilgili Kırşehir Belediyespor'dan ''Futboldan Önemli Şeyler Var'' başlığı ile yapılan paylaşımda , ''Futbol sahada 90 dakika oynanır ve biter. Ama misafir olduğunuz takımlarda kaldığınız şehirlerde gördüğünüz samimiyet ve dostane tavır yıllarca iki şehir arasında bir gönül köprüsü inşa eder. Dün gece Kırşehir'e dönerken gece yarısı talihsiz bir şekilde otobüsümüz arıza yaptı. Bu zor durumda gece yarısı bizi yalnız bırakmayan, otobüsümüzün arızasını giderilebilmesi için büyük çaba gösteren ve kulübümüzü bir gece daha Güller diyarı Isparta'da misafir ederek Ahiler ve Ozanlar diyarı Kırşehirimizle Güller diyarı Isparta arasında gönül köprüleri inşa eden Isparta 32 Spor Başkanı Sayın Atakan Yazgan Beye ve Asbaşkanı Sayın Mustafa Marulcu Beye en içten teşekkürlerimizi iletiyoruz.'' ifadelerine yer verildi.   İŞTE LİGDE SON DURUM
Isparta deplasmanından 1 puanla dönen Kırşehir Belediyespor büyük bir facianın eşiğinden döndü.

TFF 2. ligin 8. haftasında Isparta deplasmanında Isparta 32 Spor ile 0-0 berabere kalan Kırşehir Belediyespor 1 puan ile döndü ve 14 puan ile 4. sıraya yükseldi.Isparta desplamanından 1 puan alarak Kırşehir'e dönen takımı taşıyan otobüs Isparta'ya bağlı gelendost mevkiinde arızalandı.Alınan bilgiye göre takımı taşıyan otobüsün frenleri problem meydana geldi ancak arızanın meydana geldiği otobüs herhangi bir faciaya neden olmadan durduruldu ve bakıma alındı.Öte yandan otobüs arızası nedeniyle yeşil beyazlı takım Isparta'da 1 gün daha ağırlandı.Kırşehir Belediyespor yönetimi ise Isparta 32 Spor futbol kulübü başkanı Atakan Yazgan'a teşekkür mesajı yayınladı.

 

Kırşehir Belediyespor'dan Açıklama :

Konu ile ilgili Kırşehir Belediyespor'dan ''Futboldan Önemli Şeyler Var'' başlığı ile yapılan paylaşımda , ''Futbol sahada 90 dakika oynanır ve biter. Ama misafir olduğunuz takımlarda kaldığınız şehirlerde gördüğünüz samimiyet ve dostane tavır yıllarca iki şehir arasında bir gönül köprüsü inşa eder. Dün gece Kırşehir'e dönerken gece yarısı talihsiz bir şekilde otobüsümüz arıza yaptı. Bu zor durumda gece yarısı bizi yalnız bırakmayan, otobüsümüzün arızasını giderilebilmesi için büyük çaba gösteren ve kulübümüzü bir gece daha Güller diyarı Isparta'da misafir ederek Ahiler ve Ozanlar diyarı Kırşehirimizle Güller diyarı Isparta arasında gönül köprüleri inşa eden Isparta 32 Spor Başkanı Sayın Atakan Yazgan Beye ve Asbaşkanı Sayın Mustafa Marulcu Beye en içten teşekkürlerimizi iletiyoruz.'' ifadelerine yer verildi.

 

İŞTE LİGDE SON DURUM

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.