Yaşlı Çift Feci Kazada Can Verdi

ASAYİŞ 05.11.2021 - 18:19, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Yaşlı Çift Feci Kazada Can Verdi

Kırşehir-Kırıkkale Karayolu üzerinde meydana gelen feci kazada Büyükabdiuşağı Köyü'nden Kırşehir'e gitmekte olan karı koca hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre Akpınar'a bağlı Büyükabdiuşağı Köyü'nden Kırşehir'e gitmekte olan Ömer Yıldız (58) yönetimindeki araç sürücüsünün kontrolü kaybetmesi sonuu, Çayağzı Köyü yakınlarındaki kavşakta B.Ö'nün kullandığı kamyon ile çarıştı.Feci kaza sonucu Ömer Yıldız ve eşi Yurdagül Yıldız (57) olay yerinde hayatını kaybetti.Talihsiz çiftin cenazesi, yapılan incelemenin ardından hastane morguna kaldırıldı.Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. Kırşehir Haber Türk olarak merhum ve merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına ise sabır ve baş sağlığı dileriz.
Kırşehir-Kırıkkale Karayolu üzerinde meydana gelen feci kazada Büyükabdiuşağı Köyü'nden Kırşehir'e gitmekte olan karı koca hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre Akpınar'a bağlı Büyükabdiuşağı Köyü'nden Kırşehir'e gitmekte olan Ömer Yıldız (58) yönetimindeki araç sürücüsünün kontrolü kaybetmesi sonuu, Çayağzı Köyü yakınlarındaki kavşakta B.Ö'nün kullandığı kamyon ile çarıştı.Feci kaza sonucu Ömer Yıldız ve eşi Yurdagül Yıldız (57) olay yerinde hayatını kaybetti.Talihsiz çiftin cenazesi, yapılan incelemenin ardından hastane morguna kaldırıldı.Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kırşehir Haber Türk olarak merhum ve merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına ise sabır ve baş sağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.