Zamsız Akaryakıt İçin Benzinlikler Kilitlendi

GÜNDEM 20.11.2021 - 00:07, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Zamsız Akaryakıt İçin Benzinlikler Kilitlendi

Benzin, LPG ve Motorine gelen zamlarla birlikte araçlar akaryakıt istasyonlarına akın etti.

Dolar kurundaki artış ile birlikte akaryakıt fiyatlarına gelen üst üste zamlara bir yenisi daha eklendi.Bu geceden itibaren geçerli olmak üzere benzine 52 kuruş, motorine 50 kuruş , otogaza ise 45 kuruş zam geldi.Zamların kesinleştiğini EPGİS açıkladı. EPGİS'ten yapılan açıklamada "Akaryakıt Ürünlerinde Fiyat Artışı 20/11/2021 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; Benzinde 52, Motorinde 50 KRŞ/LT Pompa satış fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur. LPG Otogazda ise 45 KRŞ/LT Pompa satış fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur." denildi. Zammın gece yarısından itibaren geçerli olacağını duyan vatandaşlar ise benzinliklerde araçlarıyla uzun kuyruklar oluşturdu. Kuyruklar nedeniyle hem trafik hem de benzin istasyonları kilitlendi.    
Benzin, LPG ve Motorine gelen zamlarla birlikte araçlar akaryakıt istasyonlarına akın etti.

Dolar kurundaki artış ile birlikte akaryakıt fiyatlarına gelen üst üste zamlara bir yenisi daha eklendi.Bu geceden itibaren geçerli olmak üzere benzine 52 kuruş, motorine 50 kuruş , otogaza ise 45 kuruş zam geldi.Zamların kesinleştiğini EPGİS açıkladı.

EPGİS'ten yapılan açıklamada "Akaryakıt Ürünlerinde Fiyat Artışı 20/11/2021 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; Benzinde 52, Motorinde 50 KRŞ/LT Pompa satış fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur. LPG Otogazda ise 45 KRŞ/LT Pompa satış fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur." denildi.

Zammın gece yarısından itibaren geçerli olacağını duyan vatandaşlar ise benzinliklerde araçlarıyla uzun kuyruklar oluşturdu. Kuyruklar nedeniyle hem trafik hem de benzin istasyonları kilitlendi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.