Satrançta Kırşehir Birincisi Oldu

ÇOCUK 22.11.2021 - 20:02, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Satrançta Kırşehir Birincisi Oldu

Yaklaşık 6 ay önce ehliyetsiz sürücü kurbanı olan olan Fatma Büşra Temiz'in 1. sınıf öğrencisi kardeşi İbrahim Temiz satrançta Kırşehir İl Birincisi oldu.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde 24 Kasım Öğretmenler günü için Kırşehir'de satran turnuvası düzenlendi.Turnuvada 8 yaş altı, 10 yaş altı , 12 yaş altı ve 14 yaş altı sporcular yarıştı.Stranç turnuvasının 8 yaş altı kategorisine katılım yüksek oldu.43 sporcunun yarıştığı 8 yaş altı kategoride 6 maçlık puanlama uygulaması gerçekleştirildi.Bu maçların 6'sını da kazanan Zernişan Vakkas İlköğretim Okulu 1. sınıf öğrencisi İbrahim Temiz turnuvayı birinci tamamladı.İbrahim Temiz'in 6 ay önce ehliyetsiz sürücü kurbanı olan 9 yaşındaki Fatma Büşra Temiz'in kardeşi olduğu öğrenildi.     EKMEK ALMAYA GİDERKEN HAYATINI KAYBETMİŞTİ Birç kaç yıl önce babasını da kansere kurban veren Fatma Büşra Temiz annesi ve kardeşi ile birlikte oturduğu evden ekmek almak için çıkmıştı.Selgah Caddesi olarak bilinen yol güzergahı üzerinde bulunan fırına ekmek almaya giden küçük kız, süretli araç kullanan ehliyetsiz sürücünün aracı ile çarpması sonucu hayatını kaybetmişti.     TURNUVADA DİĞER SONUÇLAR 24 Kasım Öğretmenler günü için düzenlenen satranç turnuvasında 8 yaş altı kategoride İbrahim Temiz birinci olurken Mehmet Emin Temiz ikinci Ela Nur Çalışkan ise üçüncü oldu.10 yaş altı kategoride Salih Aydın birinci, Ege Kalkan ikinci, Ahmet Mirza Şahin ise üçüncü oldu.12 yaş altı kategoride ise Sami Altınkaya birinci, Eymen Ramazan Gökler ikinci, Hüseyin Türkan üçüncü olurken sadece 6 yarışmacının katıldığı 14 yaş altı kategoride ise Arda Koç birinci İlhan Akif Şahin ikinci ve Eray Çöl üçüncü oldu.Yarışmada dereceye girenlere madalya takdim edildi.  
Yaklaşık 6 ay önce ehliyetsiz sürücü kurbanı olan olan Fatma Büşra Temiz'in 1. sınıf öğrencisi kardeşi İbrahim Temiz satrançta Kırşehir İl Birincisi oldu.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde 24 Kasım Öğretmenler günü için Kırşehir'de satran turnuvası düzenlendi.Turnuvada 8 yaş altı, 10 yaş altı , 12 yaş altı ve 14 yaş altı sporcular yarıştı.Stranç turnuvasının 8 yaş altı kategorisine katılım yüksek oldu.43 sporcunun yarıştığı 8 yaş altı kategoride 6 maçlık puanlama uygulaması gerçekleştirildi.Bu maçların 6'sını da kazanan Zernişan Vakkas İlköğretim Okulu 1. sınıf öğrencisi İbrahim Temiz turnuvayı birinci tamamladı.İbrahim Temiz'in 6 ay önce ehliyetsiz sürücü kurbanı olan 9 yaşındaki Fatma Büşra Temiz'in kardeşi olduğu öğrenildi.

 

 

EKMEK ALMAYA GİDERKEN HAYATINI KAYBETMİŞTİ

Birç kaç yıl önce babasını da kansere kurban veren Fatma Büşra Temiz annesi ve kardeşi ile birlikte oturduğu evden ekmek almak için çıkmıştı.Selgah Caddesi olarak bilinen yol güzergahı üzerinde bulunan fırına ekmek almaya giden küçük kız, süretli araç kullanan ehliyetsiz sürücünün aracı ile çarpması sonucu hayatını kaybetmişti.

 

 

TURNUVADA DİĞER SONUÇLAR

24 Kasım Öğretmenler günü için düzenlenen satranç turnuvasında 8 yaş altı kategoride İbrahim Temiz birinci olurken Mehmet Emin Temiz ikinci Ela Nur Çalışkan ise üçüncü oldu.10 yaş altı kategoride Salih Aydın birinci, Ege Kalkan ikinci, Ahmet Mirza Şahin ise üçüncü oldu.12 yaş altı kategoride ise Sami Altınkaya birinci, Eymen Ramazan Gökler ikinci, Hüseyin Türkan üçüncü olurken sadece 6 yarışmacının katıldığı 14 yaş altı kategoride ise Arda Koç birinci İlhan Akif Şahin ikinci ve Eray Çöl üçüncü oldu.Yarışmada dereceye girenlere madalya takdim edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.