Şehit Ayberk Soyutemiz Kırşehir'de Toprağa Verildi

GÜNDEM 18.01.2022 - 17:32, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Şehit Ayberk Soyutemiz Kırşehir'de Toprağa Verildi

Hakkari'de nöbet tuttuğu sırada el bombasının infilak etmesi sonucu şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Ayberk Soyutemiz memleketi Kırşehir'de toprağa verildi.

Şehit Bebek Mustafa Bedirhan Üs Bölgesinde görev yaptığı sırada el bombasının kaza ile patlaması sonucu şehit olan 23 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Ayberk Soyutemiz, için ailesinin ikamet ettiği Kırıkkale Nur Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.     Şehidin kız kardeşi Gül Soyutemiz, ağabeyinin şapkasını takarak tabutunun başında gözyaşı döktü. Fadime ve Yakup Soyutemiz'in tek erkek çocuğu şehit Ayberk'in naaşı, memleketi Kırşehir'in Akpınar ilçesine bağlı Hanyerisarıkaya köyüne askeri araçla gönderildi.     Hanyerisarıkaya köyündeki babaevine helallik için getirilen şehidin naaşı, ardından cenaze törenin yapılacağı köy meydanına götürüldü.Şehidin yakınları, tabuta sarılarak gözyaşı döktü.     Soyutemiz'in cenazesi, burada da kılınan cenaze namazından ardından köy mezarlığında toprağa verildi.     Kırşehir ve Kırıkkale'deki cenaze törenlerine Kırşehir Valisi İbrahim Akın,Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli, AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, askeri yetkililer, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.  
Hakkari'de nöbet tuttuğu sırada el bombasının infilak etmesi sonucu şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Ayberk Soyutemiz memleketi Kırşehir'de toprağa verildi.

Şehit Bebek Mustafa Bedirhan Üs Bölgesinde görev yaptığı sırada el bombasının kaza ile patlaması sonucu şehit olan 23 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Ayberk Soyutemiz, için ailesinin ikamet ettiği Kırıkkale Nur Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.

 

 

Şehidin kız kardeşi Gül Soyutemiz, ağabeyinin şapkasını takarak tabutunun başında gözyaşı döktü.

Fadime ve Yakup Soyutemiz'in tek erkek çocuğu şehit Ayberk'in naaşı, memleketi Kırşehir'in Akpınar ilçesine bağlı Hanyerisarıkaya köyüne askeri araçla gönderildi.

 

 

Hanyerisarıkaya köyündeki babaevine helallik için getirilen şehidin naaşı, ardından cenaze törenin yapılacağı köy meydanına götürüldü.Şehidin yakınları, tabuta sarılarak gözyaşı döktü.

 

 

Soyutemiz'in cenazesi, burada da kılınan cenaze namazından ardından köy mezarlığında toprağa verildi.

 

 

Kırşehir ve Kırıkkale'deki cenaze törenlerine Kırşehir Valisi İbrahim Akın,Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli, AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, askeri yetkililer, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.