Kırşehir Belediyespor'dan Bucaspor'a 3'lü Tarife

SPOR 06.02.2022 - 15:09, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Belediyespor'dan Bucaspor'a 3'lü Tarife

Kırşehir Belediyespor evinde ağırladığı İzmir ekibi Bucaspor'u 3-1 mağlup etti.

Ahi Evran Stadyumunda oynanan  karşılaşmanın henüz 6. dakikasında Mehmet Fuat Gölbaşı'nın attığı golle konuk ekip 1-0 öne geçti.Bu dakikadan sonra rakip kalede baskısını artıran Kırşehir Belediyespor  Hakan Erçelik'in 38. dakikada bulduğu golle maçta dengeyi sağladı.İlk yarı bu skor ile sona ererken yeşil beyaazlı ekibimiz ikinci yarıya da hızlı başladı.     Maçın 54. dakikasında Oktay Balcı ve 76. dakikasında maçın yıldızı Hakan Erçelik'in attığı gollerle skoru 3-1'e getiren Kırşehir Belediyespor sahadan galip ayrılan taraf oldu.Puanını 29'a yükselten ekibimiz ligde 7. sırada yer alıyor.34 puanlı Bucaspor ise 2. sırada yer alıyor.     İŞTE MAÇTA DİĞER SONUÇLAR VE PUAN DURUMU Fotoğraflar : Salih Hançer (Çınar Gazetesi)
Kırşehir Belediyespor evinde ağırladığı İzmir ekibi Bucaspor'u 3-1 mağlup etti.

Ahi Evran Stadyumunda oynanan  karşılaşmanın henüz 6. dakikasında Mehmet Fuat Gölbaşı'nın attığı golle konuk ekip 1-0 öne geçti.Bu dakikadan sonra rakip kalede baskısını artıran Kırşehir Belediyespor  Hakan Erçelik'in 38. dakikada bulduğu golle maçta dengeyi sağladı.İlk yarı bu skor ile sona ererken yeşil beyaazlı ekibimiz ikinci yarıya da hızlı başladı.

 

 

Maçın 54. dakikasında Oktay Balcı ve 76. dakikasında maçın yıldızı Hakan Erçelik'in attığı gollerle skoru 3-1'e getiren Kırşehir Belediyespor sahadan galip ayrılan taraf oldu.Puanını 29'a yükselten ekibimiz ligde 7. sırada yer alıyor.34 puanlı Bucaspor ise 2. sırada yer alıyor.

 

 

İŞTE MAÇTA DİĞER SONUÇLAR VE PUAN DURUMU

Fotoğraflar : Salih Hançer (Çınar Gazetesi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.